0 oy
565 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından

Oglum cok hastalandı bronşiti var 32 haftalık doğdu diye ciğerleri gelişmemişti 31 gün küveste ölüm kalın savaşı verdi şimdi ise hep hasta bugun öksürüyor burnu akıyor ateşi var kusma falan nefes alamiyo buhar makinesi evde verdim mesaj attım eşim olacak adama ilacı bitmis al diye aldi getirdi oglum diyor anne babam gelmeden içmem geldi öyle lcti (yutkundum orda )muz meyve ilac falan almis cocuga babqm gil bende 3 saat uzakta gidemem bu şekil beni anlıyan elbet olur lincliyende olbilir ateşini düşürüyorum şimdi ama kesinlikle affetmedim onu haber ver diyen arkdaşlarım olmustu ondan yazmak gereği duydum Bu arada Ailem Arkamda ama oyle maddi durumları yok oglumda rahatsız bi çocuk ben hamileyim riskli şekilde bilemedim vallahi:( caresiz kaldm yemin ederim rabbimin bi bildigi vardir. O oyle buyuk ki kulunu darda koymaz Bide öksürük için doğal yöntem varmi bildiğiniz 3 yasnda oglum

8 Cevaplar

0 oy
(1,073 puan) tarafından
Bir tatli kaşığı pekmeze 1 cay kasigi zeytinyağı koy içir canım ınş geçer kardesimin oyie geçiyordu 
(613 puan) tarafından
Hemen deniyim canm saol zeytinyağı yok getirsin
(6,399 puan) tarafından
Tereyağ da olur
tarafından
Ben onu tereyağında yapıyorum daha etkili oluyor
-Reklam-
0 oy
(759 puan) tarafından
Allah sifasını versin kuzum  Endiselenme hər sey iyi olucak
(613 puan) tarafından
Çok saol canm allah razı olsun dualarınız bekliyorum
0 oy
tarafından
Bal, soğan suyu karıştır şurup gibi içir keser inşallah 
0 oy
(14,080 puan) tarafından
ALLAH şifa versin canım annelik böyle işte çocuğun için her şeye katlanıyorsun ama lütfen eşin bunları yaparken sessiz kalma alışır daha da yapar hem hamilesin hem çocuğun hasta ne diyim bacım ALLAH kocana akıl fikir versin yüreğine merhamet koysun sana ve çocuklarına bağlı olsun kötü yoldan ayırıp hak yoluna koysun inşaallah☝️
(613 puan) tarafından
Cok saol rabbim duysun sesini bacm evlat herseyden öte elimden bisey gelmiyo hele ki babam gelsin ilacimi icim dedi ya geri oturdum :( aklina geldikce dua et bana rabbimin kimin duasini duyacağı belli değil. Inan bana 22 yasnda bukadar şey bana çok fazla ama 2 evlat oluncada biri elimde biri karnimda susuyorum.
(14,080 puan) tarafından
İyilerin duası sizinle olsun kuzum ❤❤
0 oy
(489 puan) tarafından
Canim lavanta cayi yap odalara koy havayı temizleyip ferahlik veriyormus okaluptus ta  havayı temizliyor mus . Dene iwtersen
0 oy
(4,041 puan) tarafından
İnşallah eşin duzelir zamanla anlar. Oğlun babam gelsin dediğine göre illa ki sevgisini hissettirmis çocuğa. Allah aklını başına getirsin bir an once yaptıklarını teladi etsin insallah
(613 puan) tarafından
Hayr inkar edemem yalan söyleyeni allah sevmez cok iyi bi baba oğluna cok değer verir ama işte bana karsi düşman gibi
0 oy
tarafından
Balın içine zencefil köy limon sık bu bizim sürekli hazırdır sürüp gibi her zaman verebilirsin faydasını çok gördük.  Rabbim selamete çıkarsın inşallah
0 oy
tarafından
Günlük sakızını araştır. Tavada eritiyorsun çıkan buharı pamuga yahut yüne tutup cocugun göğsüne ve sırtına koyuyorsun öksürük icin iyi geliyor. Bende ogluma birkaç kez yaptim. Youtube da videoları var 
(613 puan) tarafından
Nerden bulcam canım onu nerde satiliyo
tarafından
Aktarda vardır belki bide internette sade pazar sayfası var ordan da alabilirsin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 620 göst.
30 Ocak 2024 Aile kategorisinde Alyakus (2,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 823 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 778 göst.
11 Ağustos 2021 Aile kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 536 göst.
27 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,969 soru

12,101,695 cevap

36,416 kullanıcı

...