Kızlar bugn muayenem vardı. Ultrasona yönlendrdi kadın doğum doktoru. İlk defa olumsuz konuştu korktm gittim ultrasona. Hazırlıkları bayan yaptı bnde doktor o sandm son anda erkek doktor gelsi (o doktorda hastanede en iyisi sadece gebelerle ilgilemiyor ve baya ünlü niri) her neyse geldi bende kalkamadım erkek diye. Eşim hassas biraz o konuda ama bn o dakkada bebeği düşünüyodm 36 haftalığım ama iki haftadır gelişim göstermiyor dedi 34 haftalık gösteriyo dedi zehrlenme olablr sezeryan olablr şişlik var falan filan deynce zaten akıl kalmadı kalkamadm masadan. Ultrasonla bakan yani erkek doktor hiç ekrandan yüzünü çevirip bakmadı gayet dikkat etti ama eşim çıkılta kim baktı falan dedi erkek miydi dedi evet dedm etmediği laf kalmadı firasetsiz akılsız gerizekalı efkeklere açmaya bayılıyon erkek sevdasndan kırtulamadn bnm yanmda soyunurken utanıyon adama göbeğini nasıl açarsm die burnumdan getrdi ben o an düşünemedm korktm dedm düşünceszsin zaten bebek senn umrunda bile deil kimi kandırıyosn die bir sürü laf etti. Görmcem kayınvalidem vardı evde onlarda kızdı eşime falan ama hala bana saydırıyo. En son dayanamadm hüngür hüngür ağlıyodum inşallah masadan kalkamam da kurtulursun dedm o da bana inşallah kurtulurum dedi ve artık o kadar soğudum ki kendisinn bu söznden cvb bile veremedm odama geçip deli gibi ağladm sadece...
Siz olsanız nasıl davranırdınız ?