0 oy
341 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Üç buçuk aylık kızım sürekli elini kolunu emiyor ne tutsa ağzına götürüyor akrnini doyuruyoruz ve hala devam ediyor ben normaldir diye düşünüyorum aç olduğu için dil oyun onun için ama kaynana vs ac aiye diretiyor skldm artk bu durumdan ya bugün geldikler hep evdeyiz kızımla başka insan görünce ağlıyor kucağına aldı ağlamaya başladı kızıyor bana dışarı ciksrmiyor diye bende virüs var nasıl çıkarım çocuk ağlıyor hala kucağında tutmaya çalışıyor hepsini aynı bu Kaynanalar in

7 Cevaplar

0 oy
(5,913 puan) tarafından
Ay benim kizda oyle ve benim kaynanamda ayni getirmion kizi bizi tanimior bize gulmuor yok bilmem ne 3 aylik bebeden ne bekliosa 
tarafından
Ne bilim ben ya manyak hepsi
tarafından
Virüs var ya götürme boşver ne derse desin. Bağışıklığı bile daha oturmadı sabinin...
tarafından
Yok canım hiç biyere çıkmıyoruz götürmem
(5,913 puan) tarafından
Salla ya bos bos konusuolar
tarafından
Aldırış etmemeye çalışıyorum ama işte insanın canını skiyoalr
-Reklam-
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Kaynanalari bilmem de bebeklerin hepsi aynı. Benim kızım 9 aylık hala eline biseyi alıp oynuyor sonrada sgzina götürüyor açlıkla alakası yok. Ve az insanla büyüyen bebekler en çok anne babaya alıştığı için 3.kisiyi yadirgiyor buda çok normal
tarafından
Aynen öyle eşimle beni görüyor sadece napim virüs var sürekli dışarımi ciakrim anlamıyorlar elinide bı akc gündür emiyor zaten
0 oy
tarafından
Canım çok normal emmeleri. Ayrıca onlara neymiş taş gibi anası var besliyor ne demek aç oldugu için emiyor. Ben dayıyorum meme onu emiyor culuk culuk. Bir de üzerine biraz daha içiyor anne sütü biberondan. Doyuyor mis gibi.  O da elini emer yalar salyası akar. Açlıktan değil. Diş etleri oluşuyor kaşınıyor ondan yapıyorlar. 
tarafından
Yapıyorum canım masaj teşekkür ederim
tarafından
Kusura bakma ben de tavsiye istemeden doktor kesildim :( çok pardon. Annesi olarak en iyisini sen bilirsin canım.
tarafından
Yok canım ya niye öyle dedin bilgi vermek kötü bsymi teşekkür ederim canim
tarafından
Olsun farkında olmadan bilgiçlik taslamış olmayım dedim .. doktoru görmüş uygun olanı demiştir elbette :) bizimkinde enfeksiyon oldu sarı sarı zavallım çapaktan komple kapanmıştı tabi ilk ay oldu. Sonra çok şükür düzeldi. Allahım evlatlarımıza sağlık versin :)
tarafından
Amin canım
0 oy
(3,054 puan) tarafından
Benimkide 3 bucuk aylik dedigin gibi kolu eli farketmiyor hep bir yeme çabasında keşfediyor. Milletin ne dedigine bakma sen çocuğunun ac veya tok olduğunu en iyi sen bilirsin. Bir de mizmizlik benimkinde de var canimi okuyor birkac gündür atak haftasıymış 
tarafından
Ay benimkide atak haftasında düne gire bugün iyidi geçer inşallah
0 oy
tarafından
Cidden kaynanalar hep ayni. Benimkide getirmiyorsun bizi tanımıyor diye kizıyor. 4 gunde bir gidiyorum daha ne yapayim. El emmesi de bütün çocuk lar oyle yapiyor. Ben meme veriyordum memenin yanindan parmagini agzina sokmaya çalışıyordu.
tarafından
Aynen benimkide öyle meme yerine ağzına sokuyor elini anlamazlar anam
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Ne etsen de boş geçiyor ama kendiliğinden bırakıyorlar bir süre sonra 
tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
Benm odlanda oyle babasi doyor emmesin uzin verme ben ne yapiim hobi edinmiş kendine bide oyle şlop şlop ses cikaroyir sanki bal yiyor
tarafından
Evet baş bas bağırıyor auuuu diye bizde yapıyoruz daha çok yapıyor sürekli kendi kendine auuuuu diye bağırıyor bide bugün uyurken eeee eeee dedim kendinde eeee eee diyor minnaklar ya:)
tarafından
Suan giğeeeeeee diye bagiriyir uğuuuuuu diyor ayh yiyecem kiz bunu
tarafından
Çok tatlılar masllah ben sürekli konuşuyorum konuştukça daha da farklı sesler çıkarıyor bide emeklemeye çalışıyor yüz üstü yatırımda iterek gidiyor kendini
tarafından
Benmki daha donmuyor hımbıl hahahahhw
tarafından
Döner inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 66 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
1 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,120 soru

12,219,162 cevap

36,811 kullanıcı