Slm kizlar morelim cok bozuk biz esimle halasinin evinde kaliyorduk yasadigimiz yerde esim is bulamadi düğünümüzü.kendi altinlarimizla yaptik benim ailem yardim ediyordu bazen esya alamadik halasinin evinde bir sure durup para biriktirip evimize gececektik halasinin evi cok soguk ve sapa biyerdeydi esim 8 9 ay boyunca hic is bulamadi bende bulamadim kader bizim yüzümüze hic gülmedi esimin memleketine geldik esimin babanesi ve kaynanam karşılıklı oturuyolar ikisininde yuzu 5 karış bazen babaanesgilde yatiyoruz esime cok iyi davraniyolar ama ešim burda memlektte ise basladi daynmak istiyorum ama esm gidiyor babanesi bana kotu seyler soyluyo esime diyorum sabret nolur diyo annesigilde kaliylruz onunda yuzu 5 karis bugun bana kaynima patates kizart dedi kaynanam kendisi oruc teflon tavayla kizartmisim ne biliyim ben onla kizartmadigini bana busuru sey soyledi ben ne kDara aldjm onu fln dedi hergun agliyorum cok kotu insanlar suratlari hep 5 karis dusa girmek istyrm dun giricektim sizin yuzunuzden ben dusa giremiyorum dedi hic rahat deilim hergun mutsuzum hergun agliyorum kocami cok seviyorum oda beni cok seviyor hamileyim daha fazla dayanamiyorum geleli daha 1 hafta olmadi ama gormediklerimi gordum bebegjmede kendimede cok uzuluyorum bana dua edin lutfen cok caresizim :(