0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (1,794 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler. Benim ilk çocuğum normal yollarla evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım. İkincisi için bayağı uğraştım 2 sene filan olmadı. Doktora filan gittim çok birşey çıkmadı hiçbir zaman. Sonra oldu ama zor oldu işte. Şimdi 3 buçuk aylık bebeğim. O öyle olunca eşim üçüncü çocuk için o da öyle olur düşüncesiyle hemen olsun istiyor ama ben bebeğimi düşündüğüm için istemiyorum. Sizde de var mı böyle ilk gebeliklerden sonra zor hamile kalan olmayan 

6 Cevaplar

0 oy
(53,467 puan) tarafından
sen üçüncü cocugu istiyor musun canım
(1,794 puan) tarafından
Yani illa olsun diye demiyorum ama ilerde isteyebilirim yani. Benim ailem çok kalabalık olmayan bir aile çok şükür durumumuz da müsait olsun isterim ama şu an asla. Bunu bile bile yaparsam bebeğime haksızlık edermisim gibi geliyor çok küçük çünkü. Ama zor olduğu içinde acaba ilerde istersem yine hamilelik icin uğraşır miyim diye düşünüyorum.

Kafamda deli sorular yani canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk çocuğum ama şuan düşünmüyorum eşime kalsa geç olmasın diyor olmazsa falan abisinin ikizi var 3 yaptılar arada 3 yıl var onlarda doktora gittiler niye olmuyor diye eşime dert oldu bizde ikiyo yapalım diyor :)))
(1,794 puan) tarafından
Ya ilk çocuktan sonra hep ben ileri attım işte benim elinden çıksın kendi kendine yetsin sonra dedim ondan sonra da tamam dedim ama iki yıldan biraz fazla uğraştık yani
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Valla cano benim bebeklerim hep ölüyordu karnımda ben bile ara vermeden cesaret edemedim acıkcası. Tutmadı tutmadı iki yıl şimdi şak diye tutar Bi de naparsın ufacık bebelerle
(1,794 puan) tarafından
Kaç yaşında kızin
(1,097 puan) tarafından
6 yasında
(1,794 puan) tarafından
Canım tam zamani gibi bence daha büyüdükçe de farklı kıskançlık oluyor biz çok zorlandık tam da virüs evde kalma sürecine denk geldi kardeşin gelmesi çok değişti büyük olan maalesef yeni yeni toparlanıyor üç buçuk aylık oldu küçüğü
(1,097 puan) tarafından
Korkuyorum vallaha canım hala kızım bazı seylerde bebek gibi davranıyor. Hala gece kalkıyor oturuyor uyanıyor beni cagırıyor
(1,794 puan) tarafından
Haklısın canım çocuğun tutumu da önemli
0 oy
(3,135 puan) tarafından

İlk hamileliğim 6 aylık uğraşın sonunda oldu. İkincisi de öyle olur düşüncesi vardı bende. Ama 3 ay içinde oldu. 

Yengemin ilk hamileliği gerdek gecesi olmuş. 4 yıl sonra ikinciyi düşünmeye başladılar bir yıl sonra oldu. 
Sende riske atma bence ikincisi öyle olabilir ya üçüncüsü hemen olursa napacan o zaman. En azından 1 sene geçmesini bekleyin
(1,794 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin inşaallah. Evet stres çok etkili ama o zaman ister istemez oluyor mutlaka
(3,135 puan) tarafından
Tabi insanın elinde değil ama oluruna bırakacaksın herşeyi
(1,794 puan) tarafından
Aynen canım şimdi öyle olur artık çok şükür iki tane var kızımda oğlumda var
(3,135 puan) tarafından
Allah size bağışlasın canım :)
(1,794 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin inşaallah ;)
0 oy
(21,788 puan) tarafından
Annem... 

Ben olduktan sonra kardeşim olmayınca doktora gitmişler. Ayrıntılı bilmiyorum süreci ama aramızda 3.5 yaş var 
(1,794 puan) tarafından
Kız o ne ki benim 7 yaş var çocuklarim arasında. Gören aferin iyi yapmışsın arasını açmakla diyor ama bilmiyorlar ki işin iç yüzünü
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Teyzemin ilk çocuğu hemen oldu ikinci çocuğu 8 sene sonra oldu canım olabiliyor yani böyle şeyler 
(1,794 puan) tarafından
O zaman benim durumum daha iyi sanırım canım :)
(14,189 puan) tarafından
Bencede :)))

İlgili sorular

+3 oy
35 cevap 909 göst.
0 oy
8 cevap 192 göst.
26 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Zeynepolat6363 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 620 göst.
22 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gaygqqgyahv 65344 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 900 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,251 soru

23,855,480 cevap

320,071 kullanıcı

...