6 ay önce yani hamileyken soğudum.. Kayınvalidemgil ile altlı üstlü yaşıyoruz. Annemlere gitmiştim dahs doğrusu sabah işe giderken eşim bırakmıştı beni. Kayınvalidem eşimi aramış ve demiş: ortada virüs var hamileliğinin son zamanlarında ne gezmesine gidiyorsunuzda demiş azarlamış eşimi. Annemlere gittiğimide biliyor sabah eşim işe giderken oraya bırakır 5 6 gğnde bir giderim çünkü.. Eşimde bağırmış annesine: bu kız ne gezmesine gidiyorda sen konuşuyorsun gittiği yer sadece ailesi onada tsbi gidecek,birdaha bizim evimizin işine gittiğine geldiğine karışma karışamazsın deyip telefonu kapatmış.gerçektende gezip tozan biri değilim ve gittiğim tek yer ailem. Daha sonra ben iyiliğinizi düşündüm de yoksa gitmesine ne zaman laf dedim filan dedi.. Ben çekemediğini düşünüyorum sürekli gitmemi. Çünkü benim annem babam zaten ysilı kişiler çalışmıyorlar evdeler onlardan bana virüs geçemezdi. Ama kayınvalidemgilde herkes dışarıda akşam geliyorlar asıl onlardan bulaşırdı bana... O günden sonra oblara ksrşı soğudum ve daha donra gözüm açıldı. Meğerse alttan alttan laf sokma varmış da görmüyormuşum ama görüyorum şimdi. O yğzden her 3 4 güne bir giderken şimdi sık sık gitmiyorum artık . 10 15 günde bir gidiyorum 1 2 saatlik o kadar. Değmezmiş çünkü