0 oy
797 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

cok özlemişim.virus var diye gidemiyor.. bilmeyenler için bu taraflar ürkütücü gelebilir. Töre. Falan var zannedebilirler böyle şeyler bence her yörede var aile meselesi . Ben iyi ki gelmişim sanki burda doğmuş burda buyumusum bunların bir parçası olmuşum o kadar seviyorum ki belki de eşimi sevdiğimden ama hiç pişman olmadım Urfa'ya geldigime iyiki gelmişim ne iyi niyetli ne merhametli insanlarla karşılaştım çok.ozledim evden çıktığım an dergaha gidup hepinize dua edecem.kizlarr 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Memeleketmin heryeri guzl heryerde var oyle cahil insanlar binkac kisi kotu diye herkes kotu degilki kuzum:)

tarafından
Aynen canım iyiki gelmisimm
-Reklam-
0 oy
tarafından
 Valla ben de Vani öve öve bitiremiyorum.

Allah herkese gittiği yeri sevdirsin inşallah
tarafından
Van ı çok görmek istiyorum herkes güzel diyor. Mavi bayrak sahili de varmış. Edremit özellikle görün diyorlar.
tarafından
Edremitteydim 4 sene..
İnanki ssnki oralı olanlar bile ben kadar sevemez vani ;)
İnsanı,
Havası,İran pasajı(ucuza makyaj eşyaları aliyodum uuuuuuu neler neler)
Cumhuriyet caddesi .
Van mükemmel bir yer mükemmel.

İstanbul Kadıköy de doğdum büyüdüm.
Senede bi kere Bartın'da fındık toplamaya giderdik o gidişte bile istemiyorum ben İstanbul'dan başka biyerde yasayamiyorum diye kıyameti kopsrirdim.
Ama Van?
Van. Sanki benim memleketim.
O kadar alışmıştım ki..
İstanbul'a geri gelirken hıçkıra hıçkıra aglamistim
(672 puan) tarafından
Van çok güzel annem vanli o yüzden giderdik arada oraya dedemlere ama çok çok güzel bir yer
tarafından
Gelem de misafir et :)
tarafından
İstanbul'dayım kuzum  geri geldik İstanbul'a ;/
 Ahhh biyerlerde Van adı duyunca yüreğim kıpır kıpır oluyo.
Mükemmel bi yer ya.
0 oy
tarafından
Ben de karadenizliyim inan vazgeçemiyorum karadenizden. evlendikten sonra ankaraya geldik hiç bana göre değil boğuluyorum resmen o yeşilliği görcem temiz havayı içime çekçem kuş seslerini dinleyeceğim öyle alışmışım işte insanın memleketi gibisi olmuyor gerçekten 
tarafından
Nerelisin Karadeniz'de?
tarafından
Ben buralı degilimki ama sanki burda dogumusum
tarafından
Sinopluyum       seviyorsan ordaysan ne mutlu sana insanın mutlu huzurlu olduğu yerde olması çok güzel :)
tarafından
Evet canım sanki ailem hep burda dogumusum
0 oy
tarafından
2 3 kere  geldim.evet çok güzel
tarafından
Evet tabi Suriyeli çok fazla bu kaç senedir ama yapacak bişey yok
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Urfa'ya gelen ağlar,giden ağlar. Ne haklı bir sözmüş. Gelirken naparım diye  ağladım seneye tayin yazacağız nasıl giderim diye ağlayacağım. Memleketimdeyim şuan canım Urfa'm burnumda tütüyor. Çok özledim çokkkk.
tarafından
Evet ya bende memlekete giderken oe ağlamaklı oluyorum ki koşarak geliyorum geri
0 oy
tarafından
Bir buçuk sene yaşadım orda insanları çok sevecen ve merhametlidir yemekleri de çok lezzetli bi acıya alışamadım bide kürtçe öğrenemedim ama olsundu   :)
tarafından
Ben biraz anlıyorum aciyida sevdim:)(
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Türkiye'nin her yerini yezdim nerdeyse ama benim Güneydoğu'ya ayrı bir sempatim var kültürü yemekleri yapısı herşeyi bambaska.ve Urfa nin öyle bir insanı var ki adres soruyorsun hiç usenmeden yanında gelip gideceğin yere götürüyorlar şu an yaşadığım yerde insanlar asansörde bı slm vemrekten aciz 
tarafından
Evet canım insanları çok merhametli yardımsever yaa
0 oy
(164,495 puan) tarafından
Kiz o degilde isot fotosu atsana
tarafından
Sevdaa;))
0 oy
tarafından
Sevdanın arkasından gidıom bende hahah:) 
tarafından
Gelin bacım:)
0 oy
tarafından
Ya ben rizeliyim istanbulda yaşıyorum. Hep hayalim bigün gelip urfayı görmek istiyorum çok merak ediyorum balıklı gölü sokaklarını her yerini gezmek istiyorum. Nasip olur inşallah bana da bir gün. Cahil insan her yerde var canım karadenzde de ege de de. Önyargılı değilimdir ben öyle kimseye.
0 oy
(434 puan) tarafından
Ben urfa merkezde yaşadım evim vardi orda harranda da yaşadım bi kaç ay kayinvalidemlerin yanında urfa çok güzel bi yer çok özlüyorum ama iş imkani kısıtlı diye istanbul a geldik benim için önemli bi yeri var urfanın çok gitmeyi istiyorum tekrar 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 700 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 427 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 647 göst.
8 Aralık 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pisupisu (1,602 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 270 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aden34 (1,191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,267 soru

24,543,374 cevap

360,622 kullanıcı

...