Aminn ya..Bende deli gibi gezerim evde gece biyere gidiceksem lavaboya veya mutfağa falan heryerin lambasını yakarak gidiyorum kaç kere eşimi uykusundan uyandirmisimdir kalk şunu al diye oda aksine hiç korkmaz..Şuan çok şükür yok ama ilk evlendigim zaman yazın 2 3 günde bi mutlaka görürdüm bigün yine gece arkadaşla karşılaştık ☺️ biyere girdi bende çamaşır suyu bosalttim oraya bi sonraki gidişimde kafami bi kaldırdım duvarda sonra kapıdan yavaşça geçtim vestiyerden bi cift terlik aldım ama o kapıdan titrer tireye geçiyorum ya tepeme düşerse diye ☺️ sonra sandalyeye çıktım ilk terliği firlattim yere düştü hemen ikinciyi fırsattım ters döndü sinek ilacını üstüne bocaladım simsiyah böcek oldu bembeyaz ☺️☺️☺️ o anda ruhunu teslim etti ☺️ şansıma eşimde evde yok gece vardiyasindaydi ertesi gün anlattım olayı,bana diyo ki kim kazandı savaşı dedim tabiki ben ☺️ çok şükür o zamandan beri çıkmıyo çünkü hep ölüyolar bide öyle bi çeşit ****** ki olse bile yumurta bırakabilip üreyebiliyo o yüzden aklında bulunsun gördüğünde makineyle cekersen ya hortumun ucuna bez parçası koy yada onu hemen komple dök yoksa yine gelir