0 oy
766 göst.
Aile kategorisinde (707 puan) tarafından
5 yasinda bir oglum 2 aylikta bir kizim var.Rabbim olmayanlara versin.Isteyenlerin ve bakabilecek olanlarin Rabbim kucagini boş birakmasin.

Konuma gelirsek kizim hasta oldu banyoda üşüdü sanirim aslinda bana gore iyiydi ama ona gore degildi demekki.Yada sicak diye ben sadece patikli pijama giydirdim corap giydirmedim ondan da olabilir diye düşünüyorum neyse idrar yolu enfeksiyonu oldu çünkü cisi cok kokuyordu.Su icirdim surekli emzirdim birkac gun yikamadim cok sukur suan gecti.Anneme anlattim dün bunu.Cocuklar nasil diye sordu telefonda.Hasta dedim bana diyor ki ihmal etme çocukları.Ben ihmal etmiyorum ki dedim bak iste hasta etmissin dedi.Anne biz hasta olunca sen mi bizi hasta ediyordun dedim.Yani dünden beri canim o kadar sıkkın ki.7 senedir evliyim kactim diye bir kere bile kapimi acmadilar hep ben gittim onlara ki onlar baska ilde ben baska ildeyim aramiz 5-6 saat.

Gittiğimde de beni ve oglumu evde barindirmazlardi 1 hafta kalir dönerdim.En uzun kaldigim 14 gun müydü neydi.Oda mecburiyettendi.

Kızımı daha gormediler bile.Yani bana boyle anne babalik yapiyorlar ama lafa gelince ben cocuklarimi ihmal eden bir anne oluyorum.Siz söyleyin hasta olunca ben mi bakamamis oldum.Gobeginde fıtık var diye aglamasina bile izim vermiyorum fıtık artmasin diye.2 cocuk esim sorunlu ve bu halde bile yetmeye çalışırken annemin boyle demesine o kadar üzüldüm ki.

Kizlar uzun oldu hakkinizi helal edin şimdi siz soyleyin ben kötü bir anne miyim?

12 Cevaplar

0 oy
(966 puan) tarafından
Canım hiç kendini üzme sen gayet iyi annesin anneliği sorgulamak kimseye düşmez. Bende kaçarak evlendim ama benim ailem 12 saatlik yolu benm ve torunları için geldiler hemde  kaç kez ben sadece 2 defa gidebildim. Sorun sende değil .böyle düşünme yani.
(707 puan) tarafından
Ne guzel boyle bir ailen oldugu icin cok mutlu olmalısin.Benim ailem bir yere gitti donerken bize de ugrayin dedim eee parasi yokmus gelemezmis tamam anne dedim kapattim telefonu ama icime oturdu.
(966 puan) tarafından
İnşallah cocuklarinla ve eşinle mutlu olursunuz hep
(707 puan) tarafından
İnşallah Allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bu soruyu gerçekten sormuyorsun inşallah?

(707 puan) tarafından
Yoo gercekten soruyorum.Bazen yetemedigimi hissediyorum ama annemde boyle diyince gerçekten yetemiyorum demekki dedim.
0 oy
(430 puan) tarafından
Hiçbir anne kötü değildir canım sen kaçtıgın için sana öyle davranıyolar kaçanın yeri olmazmış kötü birşey yapmadın eşin sana bakıuosa destek oluyosa boşver seni arayıp sormayanın evladının çocugunu görmediyde boşver sende gitme cnm kaçtıysan ortalıkda kalmamışlın iki tane gül gibi evladın olmuş 
(707 puan) tarafından
Sagol Allah razi olsun.Cok dogru söylüyorsun.Esim pek destek olan biri degildir ama ailemde sorun oldugu icin kactim zaten.Yine en azindan kendim.pisirip kendim.yiyorum onlara gidince kendimi daha cok el gibi hissediyorum.
0 oy
(8,082 puan) tarafından
Hepsı öyle sıkma canını 
(707 puan) tarafından
Bilmiyorum bazi anneler var evlatlarini hep el ustunde tutuyorlae cok imrenirim onlara.
0 oy
tarafından
Annen kötü birşey dememis ki hepimizin anneleri der çocuğu ihmal etme sıkı giydir yoksa hasta olacak,

Göz kullak ol fallan senin bu alınganligin çok yersiz olmuş bence,

Gerçekten buna takilmana gerek yok , büyüklerimizin her lafının altında bir mana aramayalm...

Annelik.konusuna gelince herkes iyi bir anne çünkü buyyutugu evlattir , taş değildir ...
(707 puan) tarafından
Alinganliktan degil.Her zaman oyle söylüyor.Surekli anneligimden vurmaya çalışıyor.Kendi çalışıyordu biz nasil büyüdük anlamadi bile.Ben onun evine gidince ogluma kizsam hemen bana kizar.Sonra oglum orayi burayi karıştırınca ve ben kizmayinca babam sen bu cocugu egitememissin der.Yada ne bicim cocuk bu hic durmuyor der.Ve bana hakaretler eder.Inan bana altinda alinganlik yatmiyor onlarin yaptiklarina karsilik boyle düşünüyorum ben.
0 oy
tarafından
Çocuğu hasta olan herkes kötü anne o zaman. Öyle şey mi olur. Eskinin zihniyeti biraz farklı mesela ben kızımı her gün banyo yaptırıyorum annem diyo ki işin gücün banyo yaptırmak diyo ama ben takmıyorum çocuğumu benden daha iyi kimse bilemez kimsede benden daha iyi bakamaz ben takmıyorum sende takma boşver
(707 puan) tarafından
Normalde takmamaya çalışıyorum ama her zaman bir olmuyor.Durup dururken anneligime oyle bir laf ediyorki kendi sanki 4/4 luk yetistirmis gibi.Bu gucume gidiyor.Zaten ben evimde rahat olmadigim için kactim.Ama bunu anlamiyorlae.
0 oy
(658 puan) tarafından
Takılma canım benim ya. Kötü anne olsan zaten kendini böyle sorgulamaz bosverirdin. Hem belki suyun sıcak soğuk olması değil de sudaki bir mikroptan enfeksiyon kapmıştır bence bu ihtimal daha yüksek gibi geliyor. Eğer ki hal böyleyse zaten senin elinde olmayan birşey canım yipratma hiç kendini çok şükür kızında düzelmiş 
(707 puan) tarafından
Cok şükür iyi suan.Bilmiyorum ki havalar çok sicak zaten.Bana 2 aylik cocuk nasil idrar yolu enfeksiyoni olue diyor dedim olabiliyor demekki.Napabilirim.Dedigin gibi benim.elimde olan birsey degil sonucta.Kendi 4/4 luk yetistirmis gibi davraniyor.
(658 puan) tarafından
Bisve4 canım takma sen. Ben kıbrısta yaşıyorum mesela nem fazla havalar inanılmaz sıcak tanıdığımin kızı idrar yolu enfeksiyonu olmuş oda sudan geçmiş yani bu sıcaklarda soğuk alması biraz zor bence klimada yatırmıyorsan
(707 puan) tarafından
Klimali odada yatiyorduk bulunduğumuz yer cok sicak oldugu icin ama 4 gundur falan esiyor o yuzden yatak odasinda yatiyoruz ama yatak odasinda yattiktan sonra oldu.Esti de üşüdü diycem ama oda olmaz üstunu örtüyorum hep.Bana da banyoda üşüdü gibi geliyor.Annemde esimde diyor ki bu sicak havada boyle hasta oluyorsa kisin napicaksin.Yani ben bilerek bisey yapmadim sonucta ama anlatamiyorum.Esim normalde bisey demezdu ama az once konustum oda sicakta naisl hasta oldu dedi.Ben hergun yaptirdim banyoyu belkide ondan.Şimdi 3 gundur falan yaptırmadım cok daha iyi cok sukur.
(658 puan) tarafından
Bence muhtemelen usumekten değil de sudan enfeksiyon kaptı
0 oy
(57 puan) tarafından
Kendini üzme lütfen hastalara aklar iylesecekler düşecekler kalkacaklar buyuyecekler annene gelince de ararsa öylesine konuş evine *** gitme bayramdan bayrama tabi esinede problemi belli etme seni çaresiz görmesin sabah git akşam gel.evine çocuğuna kendini ver .
(707 puan) tarafından
Ben zaten 6 ayda bir falan gidiyorum evlerine canim.Yol uzak cocukla cok zor oluyeo diye.Simdi iki cocukla esime dedim.götür ama yol parasi onlara giderken göturecek hediye falan derken bir dunya tutuyoe ve elim bos gittim mi surat yapiyorlae.En son mart ayinda gitmiştim.Oyle surekli gidip gelen biri değilim ki.Zaten istemiyorlar annem dedi baban soruyoe niye geliyormus diye diyor.Hic istemiyorlar kardeslerimde onlarda.Ben de ***** gibi ailem istw gideyim diyorum.Esim biliyor ailemin nasil oldugunu.Beni barindirmadiklarini.Oda bundan guc alarak nasil olsa ailesi yok diyip elinden geleni ardina koymuyor.Bende çocuklarlayim hep zaten heryere onlarla giderim.Tek dunyam onlar.
0 oy
(177 puan) tarafından
Sen çok güzel bir annesin ki bu konuda kendini sorguluyorsun. Cocuk bu hasta olmasın tabi hiç bir çocuk ama bizde hasta olduk iyileştik böyle böyle büyüdük. Lütfen kendine haksızlık etme... 
(707 puan) tarafından
Sagol Allah razi olsun canim ya.Dunden beri kafama takildi zaten kizim hasta oldu üzüldüm annemin sürekli anneligime laf ediyor olmasi canımi dahs cok sıkıyor.
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Bence sen çok iyi bir annesin kötü olmuş olsan bunu sorgulamazdin bile hasta olmadan büyüyen insan mı varmış hayret bir şey...
(707 puan) tarafından
Allah razi olsun.Kafama takildi kendi kendimi sorgulayip durdum dunden beri.
0 oy
(377 puan) tarafından
Tabiki hayr her cocugun annesi cocugna gore mukkemel bi annedir. Kimsede senin anneligini yargilayamaz eminmki cok iy bakyosndr. Cocuk istr hastada olur iglesrde. Sen ona cok iy bakiyorsn bence
(707 puan) tarafından
Sagol canim her anne oyledir eminim.Ama benim.annem sürekli bir elestiri pesinde.Surekli anneliğime laf soyluyor kendi herseyi 4/4 luk yapmis gibi.
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Üzülme canım hiç hastalık görmeden büyüyen çocuk yoktur .Annen bayağı bi abartmış .Torununu düşünen atlar gelir bakar.Aklınca açığını aramış.Biraz mesafe koy .Zaman ve mesafe herşeyin ilacıdır
(707 puan) tarafından
Gerçekten öyle ama ona gore neymis daha 2 aylik bebek nasil idrar yolu enfeksiyonu olurmus.Oluyor demekki keyfimden hasta etmisim gibi konusuyor hani.Oysaki ayni seyi babam anneme yapardı oda bana yapiyor.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 632 göst.
18 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,013 göst.
30 Nisan 2021 Aile kategorisinde Bilmem (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 440 göst.
23 Şubat 2021 Aile kategorisinde MaviJatun9632 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 210 göst.
2 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Birdilektut (1,270 puan) tarafından soruldu

374,704 soru

11,208,203 cevap

34,512 kullanıcı

...