0 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde (3,770 puan) tarafından

Uyanırım kızımla ne zaman klkrsa kalksın 

İki yeğenim var biri geldi uyanmış bizde o ara uyandikdi gel dedim oynuolrdi snra içeri gittiler o ara nasıl olduysa hiç yapmam gözüm arada kapatsam da kızımın üstünde olur

Bu sefer uyumsm:( ne kadar uyudum blmiorm 

4yasjna yaklaşık olan yeğenim kapıyı açmış arkasından da kızım gitmiş tabi kapıdaki ev sahibimix görmüş yakalamış kızımı giderken 

Uyandık kapının sesini duydum yeğenim girmiş içeri diyor bide nehir dışarıda diye 

Aklım çıktı bunu bile dakikalarcs anca yazabildim tansiyonim hep düşerdi şimdi 11 e 8olmus nabzim 95,

Buz kestim resmen 

Diyecek birşey bulamıyorum kendime bu an a 

Dondum resmen çözülmüyorum hala

13 Cevaplar

0 oy
(51,026 puan) tarafından
iyiki uzaklasmamis kapiyi kilitli tut hep
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dikkat et cnm geçmiş olsun birde kapıyı içerden kilitle böyle durumlarda
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Cok şükür biseynolmamais çocuğa güven olmaz kapı mandalini mutlaka takın 
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Canım çocuklar için tehlikeli ben nenolursa olsun eşim evde bile olsa kapıyı üstten hep kilitli tutarım olurda alt tarafı da açabilir diye
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Bnm ki 12.ayına girdikten beri kapıyı açar üstten kilitli tutuyorum hep snde öyle yap onunla geçmiş olsun cnm
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım

0 oy
(772 puan) tarafından
Bizimki 1yaşına bi hafta kala fln açmaya başlamıştı şimdi kitlemesem hemen kapıya çıkıo o yüzden içeri girer girmez içerden 2yerden kitliyorum nolur nolmaz 
tarafından
Boyları nasıl yetiyor benim kızım 13 aylık boyu yetmiyor
tarafından
Bazı kulplar aşağıda oluyor bizim de kolay açılıyor ama annemlerin kulp yeri yukarda 20 aylık oğlum hâlâ açamıyor
(772 puan) tarafından
Normal çelik kapı değildi canım tahta kapıydı ozamanlar kayınvalidemde kalıyoduk mesela odaların kapılarını açamazdı ama dış kapı Allaha emanetti yani onu açmak çok kolaydı bi buçuk yaşında fln da çelik kapıyı açmaya başladı
0 oy
tarafından
Allahım korusun yavrularımızı düşüncesi bile ürkütücü onlar oyun sanıyo. Benim yegenimde küçükken öle kapıyı açmış komşu görüp haber vermiş. Üstten kilitlemek en garantili
0 oy
tarafından
Gözünü üzerinde ayırma çocuktur nasıl davranacağını bilmz
0 oy
(15,435 puan) tarafından
Ne olursa olsun hep kapıyı üstten kilitli tutarım. Benim kızim 17 aylık gidip kilidi cevirip açiyor , o yüzden güvenemiyorum hep üstten kilitliyorum. Çocuklara güven olmaz , Allah korumuş.
0 oy
tarafından
Benim oğlum 18 aylık kapıyı açmayı bilmiyo daha annemlerin kulp kısmı aşağıda onlarda aşağıda eli yetişiyordu herkes sabah giden birini uyandırıyor kapıyı arkadan kitle diye kendi evimde yetişemez ama yinede kaşla göz arasında herşey olur diye kilitliyorum.hem alt hem üst
0 oy
tarafından
Kapıyı açmadılar da mutfağa gittiler düşün yangın çıktı bise oldu Allah korusun gözünün önünden ayırma bundan sonra bacım nolur nolmaz hicbise anlamaz bebekler. 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Allahtan ev sahibiniz görmüştür tutmuş yoksa sonucunu insan düşünemiyor. Rabbim korumuş minik prensesi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 373 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 892 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 2,602 göst.
4 Aralık 2023 Aile kategorisinde Melek8663 (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.