Oyle bencil insanlar var canim takma kafana. Ben varlikla büyüdüm, babam buyuk bir is adamıydı. 99 yilinda birden bire patlak verdi amcamdan dolayi iflas ettiler herseyimiz gitti bi evimiz kaldi elimizde. Onuda borclardan dolayi sattık. Ben okuldan ayrildim calismaya basladim abim asker kardesim küçük evin gecimini ben sağladım. Kayinpederim beni beğendi, gelip gördüler birbirimizi begendik
Ozamanlar, esimin durumu cok cok iyiydi onlarsa babamin eski donemdeki gibi bir isimleri bi isleri vardi. Neyse evlendik kayinvalidem maddi anlamda bu tur konusmalar yapardı benim cok zoruma giderdi. Ben her namazdan sonra Ya Rabbim bunlardan al. Babamlara ver diye dua ettim. Abim sil bastan basladi. Eşimler iflas etti, ardindan kisa bi zaman sonra abim babamdan daha cok yukselise gecti. Demem o ki, mal mulk hepsi gelip geçici onemli olan insanlik ama bazilari bunu dusunmuyor. Bunu bana layik goren Allah'a, layik gormedigi zaman almasını da bilir. Esimde ayrıldı tek bi cop almadan oda cok şükür düzeltti. Allah, kalplere bakar. Herkesin gonlune gore versin insallah