Merhaba arkadaslar valla cok doluyum kimseye anlatamiyorum napcagimi bilmiyorum bigun stresten ya hasta olucam yada kafayi tirlaticam az kaldi
Simdi ben kaynanamla yasiyorum 2 senedir biktim artik ayni evde yasamaktan ne isimi begenir ne beni sever sayar ne deger verir diger eltimden hep ayirir onlar bize geldiginden aman soyle yap aman bunu ye sunu ye yere oturma falan insqnin zoruna gidiyor bana hep surat asar. Bide kocasiyla ayrildilar kac senedir kendi bide iki tane bekar cocuguyla birlikte yasiyoz esimle bitanede oglum var artik tak etti canima evde rahat degilim hicbir sekilde ne yemegimi kendim yaparim ne isimi bi ozelimiz yok yani dun kocama dedim artik ayri ev istiyorum diyo ben napicam iki kardesim daha dogru duzgun calismiyor onlarda kendilerine ev alsin cikarlar bi iki sene sabret diyor ama sabretmiycem dedim git annenle konus diyo konusursam sonra yuzune bakamam evden cikmasini nasil soyliycem diyo ben soylerim dedim esimde diyo sonra seni kotu gelin bilir git konus ama sen bilirsin dedi sizce konusimmi artik ayni evde yasamak bana zulum yeminle biktim bu kadindan napim sizce akil verin yaa