0 oy
815 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Benim kaynana bilir. Butun kiyafetlerimi eskisini yenisini kontrol eder. Gecen gun omzumdan sütyenimin kopçası cikmis. Kaynanam diyor ki niye bosuna para verdin, zaten 7 tane var dedi. Neyi anne dedim sütyenini diyorum. Bu bordodan 2 tane olmadi mi niye gereksiz para harciyorsun dedi. Ay ben şooookkk!

Dondum kaldim oyle. Uzerime yeni kiyafet almaya korkar oldum. Ogluyla torununa alinca sıkıntı yok. Ben kendime bisey alinca gereksiz para harcamis oluyorum. Cunku ben el kiziyim.

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız sudyenini nerde bilio :) kaynanan seni sanirim sürekli süzüyor göz karariyla
tarafından
Galiba. Acik kiyafet de giymiyorum. Korkulur bu kadindan. Evde kamera mk var acepler ola :D
-Reklam-
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Oha diyorum ne alaka canım sayısını bile bilmek nedir rengine varıncaya kadar hemde. Deseydin sen nerden biliyorsun kocam seviyor belki 
tarafından
Yerin dibine girdim oyle soyleyince. Ben de anlamis degilim nerden bildigini
0 oy
tarafından
Nasıl biliyor kız 
tarafından
Bilsem de soylesem bacım.
0 oy
tarafından
Evini karistiyor çekmeceleri filan nereden biliyor tövbe yarabbi
tarafından
Bana da oyle geldi. Hic de fark etmedim karistirdigini. Zaten ayni evde degiliz. Sadece dogum yaptigim zaman 1 gun kaldi o kadar. Koca koca 7 ay oldu dogum yapali. Ben bile unutuyorum  cekmecemde neyim oldugunu.
0 oy
(79 puan) tarafından
Kız kocama say hangi renk desem o bile der ne bilim ben ya diye unutur sayamaz bile eminim çok değil saten 6 sütyenden ama sayamaz korkulur ha :)
tarafından
Benim esim de bilmez. Ama adı kaynana olunca biliyorlar demekki
0 oy
(12,815 puan) tarafından
Şaka mı bu ya ne değişik insanlar var 
tarafından
Yok kiz ne şakasi.  Beni rezil etmek icin esimle arami bozmak icin elinden geleni yapiyor.  Kaynana iste adi ustunde

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 433 göst.
12 Haziran 2023 Aile kategorisinde Defnedamla (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 811 göst.
0 oy
34 cevap 1,189 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 513 göst.
11 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu