0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (2,767 puan) tarafından

.............

image

image

6 Cevaplar

0 oy
(12,269 puan) tarafından
Maşallah yaaa maşallah bende düşündüm yaparsam olurmu diye;)) umudum yoktu
(2,767 puan) tarafından
Yap canım 1 ayda cimleniyir cimlendikten 1 ay sonrada benimki gibi kocaman flix oluyor
(12,269 puan) tarafından
Maşallah vallahi yaaa❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız nasıl yaptın bende yapım ne güzel olmuşlar ya MasaAllah 
(2,767 puan) tarafından
Avakado cekirdegini avakadodan cikarttigim gibi hemen hizli bi sekilde kurumadan kabugunu soyuyorum sakin bicakla falan soyma en ufak bir yeri zarar gorurse çürüyor sonra bir iki yerine kürdan batırıyorum sivri yeri üst tarafa gelcek şekilde bardağa yerlestiriyorum içine su koyuyorum haftada bir yeniden şu koymaya özen gosteriyorum çok çabuk bitiyor suyu ve sadice çekirdeğin alt kısmı suya değecek üst kısmını suda bekletme
(2,767 puan) tarafından
Ha bide 1 ayda dinlemiyor 1 ay sonrada flizleniyor ve saksıda yetişiyor bu yaptigin
tarafından
Soyuluyor mu ki hiç bilmiyordum
(2,767 puan) tarafından
Soyunmazsa catlayamiyor canım soyman gerek
0 oy
(16,633 puan) tarafından

Hayatım da hiç avakado yemedim ki çekirdeğini de filizlendireyim:D

(2,767 puan) tarafından
Bebeklere ve hamilelere çok yararlı 4 lira a101 gerçeğine kendim yapayım dedim bende iki tane yetişiyor suanda
(2,767 puan) tarafından
Öyle deme ya valla kendimden soguycam ben çok seviyorum tadını hele bide üstüne limon sıkınca bi seferde bitiriyorum
(16,633 puan) tarafından
Valla bilmediğim şeyler yemiyorum artık bi kere kereviz denedim soğuduk artık tadını bilmediğim bişey yemem ☺
(2,767 puan) tarafından
Daha önce yemeyen yiyemez zaten ama benim bebeğim çok sevdi eşim hiç sevmedi markette falan görünce kaçıyor adam
tarafından
Bana tadı öyle geldi kız hiç sevmemiştim☺
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Nasil yaptiniz acaba
(2,767 puan) tarafından
Avakado cekirdegini avakadodan cikarttigim gibi hemen hizli bi sekilde kurumadan kabugunu soyuyorum sakin bicakla falan soyma en ufak bir yeri zarar gorurse çürüyor sonra bir iki yerine kürdan batırıyorum sivri yeri üst tarafa gelcek şekilde bardağa yerlestiriyorum içine su koyuyorum haftada bir yeniden şu koymaya özen gosteriyorum çok çabuk bitiyor suyu ve sadice çekirdeğin alt kısmı suya değecek üst kısmını suda bekletme 1 ayda dinlemiyor 1 ay sonrada flizleniyor ve saksıda yetişiyor
0 oy
(973 puan) tarafından
Çok güzel ya
(2,767 puan) tarafından
Sende yap canim
0 oy
tarafından
Tadını sevmiyom ki dikip bakiyim kız:)
(2,767 puan) tarafından
Vallahi ben tadına bayılıyorum Çok güzel lezzetli damak tatları farklı demekki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
26 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 218 göst.
11 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 933 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,436,460 soru

23,621,188 cevap

306,812 kullanıcı

...