0 oy
662 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Kızlar selam ben 37+5 günlük hamileyim artık çok ağırlaştım küçücük bi sepeti kaldırınca bile kollarım uyuşuyor bütün vücudum ağrıyor bulaşık yikayamiyorum göbeğim tezgaha değiyor evimi güzelce temizlemem lazım kaynanam 4. Katta oturuyor ben 1. Katta . Kaç zamandır evim kirli yapamıyorum diyorum oda ben gelip yaparım diyordu ama bu aralar sesini çıkarmıyor annemde perşembe günü gelecek kısmet olursa . Kızım artık dillendirme bahsetme ben gelince dip bucak yapacam dedi kaynanam hamilelik döneminde hep gelip evimi temizlerdi annem gelecek diye mi sus pus oturuyor anlamadım bide annem teee antalyadan geliyor ben nasıl bu kadına temizlik yaptircam hiç içim el vermiyor ama bende yapamıyorum sizce annemi beklemek doğru mu:(

7 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından
Annen sonuçta canim kimse anne gibi olamaz evet insanin içi el vermiyor ama onlarda olmasa ne olurdu halimiz :/ 

Kaynanana hiç minnet etme annen gelince yavaş yavaş birlikte yaparsiniz o süpürür sen silersin o temizler sen düzenlersin hemen biter kendine sıkıntı yapma 
(1,121 puan) tarafından
Kaynanam hiç öyle bi insan değildi niye böyle yaptı anlamadım gerçekten kimse insanin annesi gibi olamıyor
(704 puan) tarafından
Bende temizliğimi eşimle yaptim bitti çok şükür. Sadece balkonumun kapali cam olduğu için yapamadim artik ona takatim kalmadi annem gelince yapar diye bekliyorum :)
Zaten anneler her yer pırıl pırıl olsa bile yerlerinde durmuyorlar iş çıkarıyorlar kendilerine :)
(1,121 puan) tarafından
Keske esim gunduz evde olabilse ama sabahin köründe gidiyor gecenin bi vaktinde geliyor hamilelik döneminde bulaşıklarımı bile yıkıyor evde olduğu zaman allah var ama maalesef iş kendi işi ve aşırı müşterisi oluyor gün içinde
(704 puan) tarafından
Anladim canim, olsun anneni bekle o zaman. Güzel bir doğumun olur insaAllah
(1,121 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah yardım etsin canım 

Konudan alakasız bişey sorcam kız profilindeki elbise çok tatlı nerden aldın :D

(1,121 puan) tarafından
Allah razı olsun.

1.5 sene olacak nerdeyse lcw dan almıştım
0 oy
(62 puan) tarafından
Durumun varsa Bi kadın tut bence
(1,121 puan) tarafından
Durumum var çok şükür ama ben buraların çok yabancısıyım herseyimle de kaynanam ilgilenir ben o kadını nerden bulcam
(62 puan) tarafından
Valla ben olsam komşuma sorarm Bi kadın ayarlarım öylece.
0 oy
(5,371 puan) tarafından
38 2 de doğurdum annem ben yaparım ben yaparım diyodu ama zaman çok çabuk geçiyo iyiki de kendim yapmşm annemle de bebeğin kıyafetlerini yıkadık hazırladk hastane çantamı hazrladk kontrole bi gttim suyum bitmiş hoopp sezaryen e alındım bnce az az bşyler yap yüne de canm çok kötü değilsen yıkanacakları yıka mesela çarşaf vs perdeleri at eşin öıkarsın taksın bn camları bile sandalywye çıkıp sildim koca göbeğimle tabi bu tehlikeli sen yapma yavaş yavaş bşyler yap ama bnce
(1,121 puan) tarafından
Benim zaten hamileligim hep sorunlu geçmişti düşük tehlikem vardı ilk aylarda o yüzden üstüme çok düştüler.  Annem geleceği gün tam 38 haftalık olacam yıkanacak şeyleri yıkarım ama cam pencereye hiç cesaretim yok
(5,371 puan) tarafından
O zaman yıkanacakları fln hallet biraz annenin işini kolaylaştır canm dinlenerek yavaş yavaş yap valla belli olmuyo bebek pat diye gelebiliyo hazrrlıklı ol derim :)
0 oy
(964 puan) tarafından
Valla ben 20 haftada yapamıyorum sen hiv yapamazsın bende annemleri bekliyorum kış temizliğini daha yapmadım bekle sende ne olur ne olmaz annelerin yeri baska 
0 oy
tarafından
Canım bi kadın bulma şansın var mi 
0 oy
(613 puan) tarafından
Canım keşke ağırlaşmadan bütün işini bitir seydin Ben bütün Evimin işini bitirdim halıdan tut perdeye kadar evi komple yikadm koltuğumu bile yikattim Daha 32+2 haftamdayım bir tek battaniyelerim yıkanacak onlarda yıkarım makinede
(1,121 puan) tarafından
Ben zaten 3 aylık hamileyken evimi taşıdım bu daireye kadın tuttu kaynanam evi temizletti herşeyimi yıkadı temizledi öyle yerleştirdi çok kirli de değil ama çok tozlu halıların cirpilmasi gerek

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 814 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nerosahmet (694 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 482 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Edanurkpln (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 686 göst.