0 oy
438 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (580 puan) tarafından
Kizlar cildircam ya eşim aşırı derece yemek seçer hiçbir şeyi yemez onun susu bunun busu hiçbir seyi beğenmez ister istemez bende bıktım artık 

Fasulye al derim iy patlıcan al yok  bamya al aman karnabahar al o ney iğrenç bütün sebzelerle bı alıp veremediği var o yemeyince de olmuyor hiç sebze girmiyo evimize desem yeri haliyle bende ne yapacağımı hepten şaşırdım valla. Dün fırına patates attım kaşarlı mantar yaptım önceki gün kemikli nohut bulgur pilavı yaptım önceki gün kısır yaptım düşünüyorum hiçbir şey yokevde biraz patlıcan var patlıcan yemeği yapsam.biliyiruum yeneyecek of püf diyecek şimdi kara kara düşünüyorum ne yapsam diye allahini seven yardım etsin fikir versin ne yapayım ben bu adama? 

Bide yemek olmayınca ne yicem ben yemek istiyorim der 

Kuru bamya çorbası mi yapsam o da yemek sayılır mı bildiğimiz çorba 

Ya da poğaça kek falan yapıp çayla mi yesek hof bilmiyorum :/ 

13 Cevaplar

0 oy
(806 puan) tarafından
Benimkide öyle bende arada tantuni gözleme falan yapiyorum
(580 puan) tarafından
Tantuni sevmez :/ gözlem e hamileyim yufka açamıyorum yoruluyorum
-Reklam-
0 oy
(816 puan) tarafından
Seçiyor amdem sor kndıne ne ıstıyorsa onu yap. Yada bı lıste yapsın sana öf pöf demeyecegı yemeklerı yaz sırayla yap
(580 puan) tarafından
Sordugumda evde ne varsa onu yap der böyle kötü şekilde elestirmez ama yemez 2 kaşık yer kalkar ama ben rahatsız oluyor üzülüyorum
(816 puan) tarafından
Bnım eşimde oyle et yapayım kızartma yapayım kıyma kavurma mantı bunları yapayım hergun yer ama sebzeye gelınce mırınkırın eder tabagını hıc bitirmez. Bnde zoruma gıder arada laf vururum ama alıstım canım ne ısterse yapıom yıyom ıster ye ıster yeme dıom bıraz yıyo sonra 1ekmek yıyıp kalkıo
(580 puan) tarafından
Ekmek yemez zaten esim zayıf herkes laf ediyo evlenince kilo alması.lazimdi senin eşin hiç almadı diyorlar giciklar :(
Oda sağolsun yaşayacak kadar yer azıcık.fazla yemez
0 oy
(1,717 puan) tarafından

zıkkımın kokunu ye de

böyle kocaylada k ugrasmak zor bacm ya
(580 puan) tarafından
Öyle deme kız kocama :d adam kötü degildir kızmaz ama yemeyince ben üzülürüm yani
(1,717 puan) tarafından
Ben demiyom kız sen de diyorum)))) o zaman katlanıcın bacm ne diyim
(580 puan) tarafından
Ben demem :p zor oluyor ama napcan kara kara düşünmeye devam :d
0 oy
(2,242 puan) tarafından
otursun kendi yapsin o zaman ne istiyomus acaba . canim pogaca falan aksam yemegine olmaz da hamur kizartmasi yap minik minik icine de peynir ya da kiyma koy uzerine salcali sos yap yogurtla birlikte manti gibi cok güzel olur 
(580 puan) tarafından
Yoğurt yok evde aslında
Hamur kızartması diye pisi yi mi kastediyorsun kahvaltıya yapıyorum peynir zeytin domates salatalık falan
(2,242 puan) tarafından
iste o pisiyi minik minik yapip uzerine salcali sos dokuyosun yumusacik manti gibi oluyo canim
(580 puan) tarafından
Hadi ya hiç denemedim yoğurt alınca ilk isim denemek olacak
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Eli bögründe yap benim esimde sebze yemez ama et yemeklerine bayilir
(580 puan) tarafından
Eli bogrunde ne oluyo acaba
(1,002 puan) tarafından
Kıyma domates  biber sogan patates sarimsak hepsini baharatla ver firina guzel oluyo biz seviyoruz
(580 puan) tarafından
Tamam inşallah denicem bunu
(1,002 puan) tarafından
Dene canim sebze yemeyen esim icinde et olan her seyi yer sebzeye burun kivirir yemez
0 oy
(657 puan) tarafından
Benimkide çok yemek seçer domates yemez karnıbahar pırasa bamya  hele ki akşam kahvaltılık poğaça kısır yemez onları yiyeceğime bı makarna yap daha iyi diyor ilk evlendiğimde şunu yemek bunu yemem dedi bende yaptım ister yesin ister yemesin hergun aynı şeyleri yapamam dedim soğan yemiyordu aliştırdım koydum önüne bı tadına bak yemezsen yeme dedim tadına bakınca çok sevdi yemeklerimi el lezzetide önemli sevmediğin birşeyi el lezzetiyle sevdirebilirsin elinde patlıcan varmış patates doğra etin varsa patlıcanlı patates içinede et koy yanına pilav cacık yerse yer yemezse bu kadar takma 
(580 puan) tarafından
Bende çok lezzetli yapamiyorim sanırım artık lezzetli yapamadigimo düşünüyorum
Bilmiyorim yersen ye yemezsen yeme de yapmak istemiyorum çünkü ben çok severim yemek yemeyi oda sevsin istiyirim
0 oy
tarafından
Aynen benım eşimde oyle. Mutfaktan tiksindim artık. Yemek saati gelınce sinir olmaya başlıyordum yıllarca sadece o ne istese onu yaptım. Sebze yiyemiyordk kızımla artık isyan ettin ve 2 yıldır canım ne isterse onu yapıyorum ona da istersen yeme dıyorum kalk kendıne başka bşlş yap diyorum veya işten gelip birde ayrı ayrı yemekler pişiremem ki boyle yapa yapa alıştı bazı şeylerl yemeye. Demem o ki sallaa... 
(580 puan) tarafından
Ay evde zaten 2 kişiyiz bı ben bı eşim o yemeyince benimde yiyesim.gelmiuor ona benzemeye başladım
O zman patlıcanı yapayım gitsin mi :/
tarafından
Sürwklı onun zevkine istegıne göre yapa yapa iyice seçici oluyorlar hc sen ne seversin ne yersin demek sormak yok o yüzden patlıcan I pişir boşver :=)
0 oy
(49 puan) tarafından
Etin de varsa patlıcanlı Bi pilav yapıyorlar eti de kavurup koyuyorsun içine. Patlıcanları da uzun kesip kizartiyorsun. Biraz ugrasli bi yemek ama çok lezzetli oluyo. Tarif linki bulursam atarm 
(49 puan) tarafından
(580 puan) tarafından
Yağlı şeyleri hiç sevmez et boşa gitmiş der :/
Gerçekten zor bı adam :d
(49 puan) tarafından
Yemek. Seçen insanla yaşamak zor. Allah kolaylık versin ne diyeyim
0 oy
tarafından
Pizza yap cnm
(580 puan) tarafından
Pizza yi Pazar kahvaltilari ya da erken yemek yiyecegimizde yapıyorum bide bugün sucuk yokevde
0 oy
(964 puan) tarafından
Patlıcan patatesle elbistan tava yapabilirsin canım yada orman kebabı yap patates vs kullanarak 
(580 puan) tarafından
Elbistan tavayı bilmiyorim nasıl oluyo
Orman kebabı için bezelye havuç falan lazim onlarda yok malesef
(964 puan) tarafından
Nette yaziyo canım foto atamadım nefis yemek tariflerinin ki guzel oluyo denemek istersen bakabilirsin
(580 puan) tarafından
Tmm canım bakayim sağol
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Patlıcan var diyorsun yağlı sevmiyorsa hünkar beğendi yap canım kasarla filan lezzetlendirmis olursun ete de fazla baharat koy bastırir iyice patlıcan tadını 
(580 puan) tarafından
Normalde bizde hiç Hünkar beğendi yapılmaz tadı nasıl bolmiuorim ama böyle yeni yemek deneyeceğim de hep deneme sade et kavur bundan daha iyi der :/
Ama hünkar begendiuo bende çok merak ediyorum kesinlikle denicem
(1,792 puan) tarafından
Patlıcanın içine tereyağ un süt kaşar giriyor patlıcanı da közlenmiş oluyor ya ondan dedim belki sever öyle diye.
0 oy
(578 puan) tarafından

kiyman varsa hamur yap lahmacun yesin bak nasil mutlu olur :woot:

(580 puan) tarafından
Biz Urfa'da yaşıyoruz harcı hazırlayıp fırına gonderiyorim orda yapiyirlar
Ayrıca lahmacun yapacak olsam hamurunu kesin beğenmez harcını bile bazen beğenmez bide hamur begendirecek olsam vay halime :/ :d
(578 puan) tarafından
allah yardimcin olsun walla zor ne yapsam ayri dert bide begendirmek
0 oy
tarafından
Allahtan kocam öyle değil ya kafayı yerdim valla benimki ne versen yer boğazına düşkün yer de yapar da cok zor canım Allah yardımcın olsun. Ne istiyor sevdigi yemek neyse onu yap bıkana kadar
(580 puan) tarafından
Kafayı yemeiyorsun da yemek konusunda stresli oluyorsun surwkli artık ozguvenim de düştü sanki hiçbir şeyi yapamıyorum lezzetsiz yapıyorum gibi geliyo :( benim eşimde yapar hatta eli çok.lezzetlidir o ne yapsa ben bayılırım ama ben yapamıyorum sanırım
Valla 4. Yilimiza girdik bu uemegi de çok güzel yapmışsın dedihini hatırlamıyorum sanırım hiçbir yemegimo begenmiuo :( ay böyle deyince bı uzuldim valla :( ama her sofradan kalkarken eline sağlık der birilerini ovmeyide sevmez yani ben yemeğimi sevmediğimi bile zorla sora sora ağzından alırım kötü olmuş demez ben tuzu çok.mu olmuş falan derim nasıl olmuş diye ısrarla sorarım hatta o kötü olduysa da bana soyleme işte der
Annemin yemeklerini çok sever ama hiç benzetemiyorim heralde

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 106 göst.
4 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 82 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (259 puan) tarafından soruldu

410,596 soru

12,352,556 cevap

40,680 kullanıcı

Kategoriler

...