0 oy
492 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çok kötüyüm öyle böyle değil elim kolum tutmuyor bı iş yaptigimdan değil skntidan vücudumda yaralar çıkıyor aylardır ağrılarım oluyor  çok büyük desteğe ihtiyacım var beni dinleyecek derdimi anlatacak insanlar arıyorum içim paramparça ailem uzakta görüşmüyoruz babam hasta ne olacağı belli değil ya ben babamı görmeden ona bsy olursa çok vicdan azabı çekeceğim eşim desem o da duzelticem diyor kendince çabalıyor o kadar yoruldumki ona buna ozenmekten çok kötü bı durumdayım asla kimseye ozenmezdm şuan herşeye özeniyorum ne eksiğim var diyorum ne güzel geçinip gidiyorlar biz niye mutlu olamıyoruz hak ettiğini düşünüyorum ailemi biraktm bu yaşadıklarım bana ceza müstahak yargilaycaklar olacak belki anlatacak başka kimsem yok buraya sizlere içimi dökmek istedim daha çok şey var ama uzun oldu kusuruma bakmayın bı terapiste gitmek istiyorum ama sizce bu çözüm bulabilirmiyim çok takıyorum kafama sürekli ağlamakliyim hiç bsy yapamıyorum kendime bakamıyorum afedersiniz duşa dahi zor giriyorum kendimi resmen itekliyorum saçlarım desem kestim çok secerdm sacalrimi ama artk onlarda ağır geldi bana 

4 Cevaplar

0 oy
(14,239 puan) tarafından
Aslında bu durumda tek çözüm yolu terapist tabiki de çok desteği yardımı olur. Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin canım teşekkür ederim
tarafından
Burdakiler seni ne kadar anlayabilir ki derdine bir cozum bulacak bir psikolog la konusabilirsin burda biri onu der biri bunu der canim
tarafından
İçimi dökmek istedim sadece
-Reklam-
0 oy
tarafından
Özelden konuşalım  mi canım eğer istersen
tarafından
Kendi ailemesim eşimin ailesi neler neler hiç gücüm kalmadı
tarafından
Bebeğin var mı cnm önce burdan başlasak konuşmaya
tarafından
Dört aylık bı kızım var canm senin
tarafından
Allah bağışlasın  bnmde oglum var onun için sağlam durmaya çalışıyorum  başka onan car4m yok
tarafından
Allah bağışlasın canm bende aynis şekilde kızım için katalniyorum herseye
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Canım kesinlikle bir terapi yardımı almalısın. Bence herkes ayda bir gitmeli 
tarafından
Gitmek istiyorum belki toparlaya bilirim
(1,096 puan) tarafından
Kesinlikle gitmelisin teyzemde cok cokusteydi kadın artık namaz kılarken aglamaktan namazını bozuyordu. Bir gitti doktora ufacık bir hap içti her gün o aglayan agrasif kadın gitti pamuk gibi dunya yansa baban diyen bir kadın geldi
tarafından
Çok kötüyüm bende sürekli ağlamaktan kalkamiyotum baş agirisi sürekli aynis etlere takılıyorum sürekli durduk yere giren bı kriz ani gbi anlık geçip gidiyor ama gün boyu. Maffeediyor beni
0 oy
tarafından
Bir ara bende ayniydim canim bir sure ilac kullandim suan tekrar basladim ve cok cok iyi geliyor bana benim mutluluk ilacim resmen 
tarafından
Bende bı gıdım insllah iyilesirim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 538 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
26 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 490 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,468 puan) tarafından soruldu