0 oy
793 göst.
Diğer kategorisinde (1,063 puan) tarafından
Az once bana mesaj atti anneler gununde sen annemi aradin mi diye. Bende yoo dedim araman gerekmiyormu dedi bende dedmki ben kendi amnemi bile aramadim bana boyle gunler bos geliyo anneler gunu bir gun kutlaninca dedim. Hayirdir annen sikayet mi etti dedim yoo dedi ben sordum anneme dedi. Ama bana da sorabilirdi bunu niye annesine sormuski sizce annesimi sikayet etti aramadi diye gunahini da almak istemiyorum ama eşimde boyle geriye takili biri degil coktan unutup gitmistr yani hic umursamaz geride kalan seyleri.. sinir oldum eger beni sikayet ettyse

13 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
Erkkler bole seylere takilmaz annesi uzulmus kirilmis ogluna solemis olabilr.. kizma sende ole kizilcak birseyde degl bnce ufak tefek seyler yani.. 
(1,063 puan) tarafından
Esime bisey demedimde zaten sanki beni cok seviyolarms gbi aramadi etmedi demezler mi sinir olyorum birde evlenince aile sonradan kiymetli oluyo bazi esler icin o yuzden deli olyorum esime. Acaba ne zaman ailesinicin kavga etcez dye merak edyorm hep
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç gün geçti nerden gelmiş ki aklına
(1,063 puan) tarafından
Iste bende onu cozemedim esim gecmisi dusunmez birileri.hatirlatti herhalde yani annesi aramadi falan demisse ondan aklina gelmistr
tarafından
Konusu geçtiyse belki eşin sormuştur yada annesi demiştir cnm olabilir haklısın
0 oy
(515 puan) tarafından
Erkeklerin aklına bile gelmez bence kayinvaliden hatırlatmıştır kuzum 
(1,063 puan) tarafından
Benim esimin aklina hicc mi hicc gelmez ihtimal bile yok yani dun ne yaptgni ne yedgini hatirlamayan biri
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Valla kaynanan  söylemiş olabilir eğer ki öyle geriye takılan biri değilse kiiii  kaç gün geçti yani 
(1,063 puan) tarafından
Insan olsalarda keske arasam
(4,876 puan) tarafından
Valla canım kıymet bilmiyorlarsa boşver ..
Ben aynı evde iken yan odadan millete attığı toplu msjdan  yolladı . Bende aynısını kendine yaptım.  Sabahta bekledi kutlayym  die beklediği gibi kaldı
(1,063 puan) tarafından
Bosverdimde iste esimin boyle demesine sinir oldum anasi babasi cok kiymetlymis gbi gosteryo bana nisanlyken bi kere bile onlari aramazdi evlenince kiymetli oldu
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Yani laf arasında kaynanan demiş olabilir de boşver ya takılacak bişey değil bu kadar
(1,063 puan) tarafından
Takilmiyorumda sanki anasini babasini cok onemsiyomus gbi sen aramadinmi annemi dyo ya çıldırıyorum
(3,459 puan) tarafından
Relax sakin ol canim
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Bende aramadım annemide kaynanamı da ne  olmuş yani kaynanan şikayet ettiyse bile eşin sana böyle kinayeli kinayeli konuşmalı değildi. 
(1,063 puan) tarafından
Zaten dun yüzümü güldürdü ne zaman moralimi bozar dye beklyodum en ufak biseyde bile sinir olyorum tahammulum kalmamis onlara karsi
0 oy
tarafından
Bence annesi demiştir. Hem anneler gününün üzerinden geçti baya sorsa o zaman sorardı diye düşünüyorum. 
(1,063 puan) tarafından
Yani bende oyle dusunuyorum hatta o gun sorar dye bekledim ise gitmisti o gun ondan unuttu dedim bugunde birileri hatirlatmis o da annesidir
tarafından
Yani durup dururken neden bu konu açılsın ki
0 oy
(597 puan) tarafından
Sen benim annemi aradın mi diye sorsaydınız keşke 
(1,063 puan) tarafından
Aradi benim annemi benim yanimda. Bende daha sonra ararim dye bana ses etmedi ama skldim artik kandilde ara anneler gunu bayramda bilmem neyde . Beni hic arayan soran yok hep ben birilerinin gönlünü yapiyorum
(597 puan) tarafından
Aradıysa bence siz haksızsınız malesef
0 oy
(127 puan) tarafından
Sen benim annemi ben demeden aradin mi da bana hesap soruyon de. Sanki bi kendinin ki anne. 
0 oy
(7 puan) tarafından
Bizde aramadık hediye bile almadık hiç bişe demediler zaten annem hayatta sevmez öyle günleri kaynanamda hiç bişe demedi herkes kendi derdine düşmüş bide özel günmü kutlucaz zaten sürekli ziyaret ediyoruz kıymetlerini birgün değil her zaman bilmek gerek
(1,063 puan) tarafından
Aynen oyle katiliyorum her cumlesine
0 oy
tarafından

kaynanan laf arasinda skistirmistir lafini canim kac gun gecmis aradan esin hatirlasa smdi sormazdi. gelnce arama kaydina bak bakam annesi aradiysa laf sokmak icin aramistir :D

(1,063 puan) tarafından
Aynen iki fikir eve gelince bakim:)
0 oy
tarafından
kacngun gecmis simdimi gelmis aklina
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Aradan gunler gecmis esinin aklina bir anda boyle birsey gelipde sana sormaz annesi soylemistir canm 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,350 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 480 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde LEMAN339 (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Doga34 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.