Ne bitmez çilem varmış kizlar ya eşimle perşembe tartistik tartisma konusuda persembe ise gitti matkap almis o gün eve gelince yemek yedik neyse sonra bana dedi matkap aldim nerden aldin dedim vay efendim nye nerden diye sormusum nye hayrli olsun dememisim bi alevlendi kavga bende bagrdim baya ne bahane cikariyosun kavgaya diye bunun ztn ofke kontrolü yok evden cikti yine eski kavgada da anlatmistim burda babami aradi falan diye utanmadan o sinirle evden cikinca bu defa babam onu engellemisti gecen kavgadan sonra bu da annemi aramis bu defa saydirmis falan eski konulara kavgalara kadar uydurup uydurup. O gun bugündur kavgaliyiz konusmuyoruz hic hergun en kucuk seyden yine kavga cikiyor dunde evden cikarken tartistik baya agza alinmicak seyler yazdi mesajda agzi cok bozuk en sonundada olmicaksa bosanalim gitcem isim bitince adliyeye cocuj icin duruyorum ztn yazmis bende git artik istemiyorum seni dedim . Ama gitmemis eve geldi isi bitince yine hic konusmuyoruz 1 haftadir yatakta tenimiz bile degmiyor okadar ayriyiz. Uzak durmaliyim dimi kizlar cunku agzina ne gelirse soyledi ama bi yandanda diyorum inada bindi ya adam disariya falan yonelirse bazende diyorum yonelirse yonelsin bundan ne hayir gelir. :( kafam karmakarisikkk