0 oy
494 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar. Bu kocamdan bıktım artık evimiz kaynanamla ayrı ama eşim calismiyo bayadir annesinden istiyo para oda her zaman veriyo ne zaman isterse eşim annesine bagiriyo yine para veriyo annesi bıktım artık anasinin yanında diyo git ne eksiğin varsa al gel ordan dedim sen daha iyi biiyon nasılsa git sen al bana bagiriyo alkol iciyo ama bize para vermiyo kaynanam da oğlmu almış gitmiş markete haberim olmadan oğlundan korkusundan kocamın kafası yarılmış aksam alkol kullanmış çarpmış bı yere annesine dedim bende diyo beni şikayet ediyon zaten annesi oğluna laf demiyo ama annesi bana diyo Allah yardımcın olsun diyo çocuklarıma diyo Allah'ım siZi bunların eline düşürmüş kuzularim diyo  bıktım bunların laflarindan zaten calismiyo para getirmiyo bakmiyo bize anasından geciniyo anası sürekli oğlumu evine goturuyo ben yookken ama bida gondermicem. Artık bunlara agzimi acmayinca beni canımdan bezdirdiler bıktım kizlar kimsem yok yazacak lütfen akil verin

5 Cevaplar

0 oy
(29,204 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Oğluna sahip cik ezdirme kendini susma..

tarafından
Aynen cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amnesi para berio diyemi kızıon canım k.b bn anlamadım 
tarafından
Onlara güvenip çalışmıo mu ne kadar büyük bi sorumsuzluk yaa
tarafından
Evet oyle
tarafından
Allah yardım etsin annesi alıştırmıl ama yapcağın bişi değil senin konuşmaktan başka bişi yapamazsın
tarafından
Konuşmaktan anlamiyolar cnm en iyisi uzak durmak canıma tak etti artik
tarafından
En iyisi o gibi duruo bncede canımm
0 oy
(17 puan) tarafından
O kadinda bikmistir cnm simdi yazilana gore kotu bi laf etmemis abartma bence o cekiyodur ickici oglundan
tarafından
Ya bıktı ama para veriyo ona bana değil eşimde gidip iciyo
(17 puan) tarafından
Oglundan korkuyodur oyle deme insanin icini bilemezsin Allah yardımcın olsun
tarafından
Korkuyo zaten korkuyo
(17 puan) tarafından
Korkuyo korkuyosa ustune gitme kadinin
0 oy
tarafından

Hangi ana isterki oğlu içkinin birisi olsun başına musallat olsun oda istemez içi yanar elbet ama güç yetmezki anasına çok görme çünkü emin ol onunda canı yanıyodur üzülüyodur kolay değil çünkü o alkol illeti varya ipe götürür insanı insanlıktan çıkarır istemsiz olumsuz şeyler yaptırır çünkü bilmez naptığını Allah korusun öldürse birini hatırlamaz içkinin tesiri geçene dek Rabbim yar ve yardımcınız olsun 

tarafından
Ama parasını veriyo cnm
tarafından
Annesi para veriyo demişsin işde bende onu diyorum vermese napsın kadın zorla alır öyle bir huyu varsa
tarafından
Ama cnm oğluma diyoki Allah bunların eline düşürmüş sizi diyo kizimada benim yanımda benim sucum ne ben içmiyorum bile bıktım bunun laf sokmakarindan

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 846 göst.
7 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde zambak1 (3 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 1,912 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,098 göst.
5 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 939 göst.