Uzun oldu hakkınızı helal edin kizlar daha yazacak çok şey var ama kısa kesmeye çalıştım
1.5 yıllık evliyim 5 aylık kızım var eşim kaçtır beni evden kovuyo eski postlarımda var kovmuştu 1 ay sonunda kızım için barışmıştık
evden cikamiyorum hic bi yere gidemiyorum sadece haftada bir anneme gitmemi izin veriyodu lafini ne zman açsam kavga ediyoruz diye ben 10 günde bir gidiyodum ilk götürdü sorun yok 2 saat durdum geldim 10. 15 gun sonra Gitmek istediğimde göndermedi ertesi gün söyledim gene izin vermedi
kavga ettik senden izin almak zorunda degilim haber veriyorum anlayışla karşıla Ben snaa karışmıyorum aile konusunda dedim bu evden çıkarsan bi daha gelemezsin dedi sokakta kalmaya karar verdim tamam dedim çıktım arkamdan geldi çarşıya bıraktı bizi ben ordan anneme gectim akşamında annemin evinin önünde bekliyordu kızım için hava soğuk bu akşamlık kal gidecek yer bulunca gene git dedi neyse geldim kızım için
15 gün falan geçti genw aynı muhabbet 1 hatfa yalvardım resmen 1 saat kalıp gelim diye
Bağırdı çağırdı hakaret küfür kolumdan tutup savurdu siktrgit bu evden hemen gitmezsen serefinni skrim öldürürüm seni flaan hemen kızımı hazırlayıp çıktım ordan ne para ne telefon vardı yanimda bi çeyrek vardı evde onu almistim şehirden gitme kararı almistim annemle vedalaşmak için gittim annem anladı bi sorun olduğunu agladi yalvardı yakardı orda kaliyim diye kabul ettim
Annemin zoruyla 1 hafta sonra gene barıştık bu seferde ayda bir çocuğumu götürememek şartıyla eve geri çağırdı
annemin durumu iyi değil kizlar esim beni evden kovunca esim ve babası olacak pislik babama yalan yanlış konuşup annemi evden kovdurttu evden kovunca harabe gibi ev tutmuştu tek halinin üzerinde yazıyolar 7 kişi piknik tüpü almıştık yemek falan orda pişer
Aklım hep onlarda annem kardesim ölünce bizim üzerimize daha çok düşer oldu tirnagimiz cizilse aglar çok üzülür
Eşim sinsi plan ci biri ev kayinpederim üzerine ayda 2 bin verip borcunu biz ödüyoruz borç bitince tapuyu bize verek sözde ama her kavgada esim onu arayıp beni kotuluyo ben kiraciyim diyo evde düğün fotoğrafı para evrak hicbisi birskmiyo mahkemeye sunmuyum diye
En son kavgada gene fotografları düğün videolarını cocugumun mama kutularına kadar evde ne varsa dayısına götürmüş
Dun hem onları almaya hemde oturmaya gidecektik 9 da geldi yemek falan 9.30 oldu hazırlandım ciktik mama yi unutmusum bu bi triplere girdi cocuk kucağında hızlandı sinirlendi gel bosver ağlarsa bahane olur döneriz dedi
Sinirlendim neyse cocugu ver sen git istersen dedim cocugu kucagima verdi arkasına bakmadan gitti çok bozuldum 2 saat falan geçti aradı çıktım diye bozuk konuştum eve geldi gene bağırıp çağırmaya başladı derdin ne amacın ne dayima gittim diye böyle yapıyon falan
Al fotografları da getirdim dedi mahkemeye sunarsın falan imasında buldu konuşmuyoruz şimdi çok yoruldum ya ben nolacak böyle