0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim kolay kolay gitmez bir yere arkadaşı gel nargile içelim diye çağırdı Allah biliyor ya hiç istemedim gitmesini alışveriş yapalım dedim eve şu eksik bu eksik dedim göndermedim eve geldik görüntülü aradı halasının kızı ile içmeye gitmiş evli arkadaşı 3 çocuğu var ve küçük çocuğu da 1 aylık daha bende bu arada doğum yaptım yapacam haftam geldi yani 39 haftalık hamileyim az kaldı ben tayyibin kızı da olsa göndermem dedim eşimi biraz tehdit ettim bide işin garip tarafı ark grubuna resim atmadan önce eşime kızın resmini atıyor okey oynuyorlar b er baer kızlara slm naber canım yazıyor bu ***** arkadaşı eşini de tanıyorum anlatsam araları bozulur şimdi benim size demek istediğim haksız mıyım trip atıp kusmekte 

4 Cevaplar

0 oy
(891 puan) tarafından
Bence esini boyie tiplerle takilmasini engelle ayrıca keske kadinda kocasinin yaotiklarini bilse 
tarafından
Eşimin hm iş hem normal bir arkadaşı
(891 puan) tarafından
Inş esin de bozulmaz onunla canım
tarafından
Yo dk başı ararım ondan uzak dur diye yoksa eşim bilir ortalığı ayağa kaldıran kim olduğunu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben yerinde olsam anında ilişkisini keserim o kişiyle. Dikkat canım senin de eşinle huzurunu bozar böyle tipler Allah korusun
tarafından
Aunen öyle dün akşam tartıştık uzak dur dedim
tarafından
En iyisini yapmışsın canım. Bide doğumun yaklaşmış ne işi var dışarda arkadaş ortamından evinde dursun karısının çocuğunun yanında. Yani benim henüz bebişim yok ama olsa eşimi öldürürdüm ben doğurdum doğurcam ne işin var senin sokakta diye :D
tarafından
Gitmez eşim ama arkadaşı beni delirtmek için ne yapar eder götürür
tarafından
İzin verme canım arkadaşıyla da kestir muhabbetini bence
0 oy
tarafından
Iyi demişsin canım. Eşin de görmüştür senin irrite olduğunu bir dahaki sefere dikkat eder 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Ben olsam gizliden tehdid ederim o arkadasını. Bir daha eşimi cagırırsan görüşirsen eşine anlatacağım herseyi derim. Herseyin görüntülerini aldım derim bak nasıl korkuyor

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 633 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 403 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 615 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Melismutlu (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 3,418 göst.