Kızlar şimdi benim kaynanam 3 buçuk ay önce banyoda düştü kolu kırıldı ameliyat oldu neyse benim de o sıralar hamileliliğim son günleriydi çok ağırlaşmıştım çok zorlanıyordum neyse o halimle bile aynı binadayız in çık in çık elimden geldiği kadar kaynanama yardım etmeye çalıştım neyse doğurdum şimdi oğlum 3 buçuk aylık çok uslu bi bebek değil sürekli onla ilgilenmem gerekiyor yeri geliyor kendi ev işimi bile zorla yapıyorum onu alıp iniyorum kaynanama yemeğini yapıp mutfağını evini toplayıp çıkıyorum başka bişey gelmiyor evimden napayım yani şimdi de kendi kendine bacağı şişmiş kaynanamın fiziğe gidiyordu kolunu için bitti kolu iyi ama güç yok hala yine fiziğe gidecek bacağıda niye şişmiş perşme günü belli olacak neyse dün anneme gittim kaynanama uğradım kız kardeşi vardı yanında ben eve cıkarken annenize yardım ediyorsunuz dimi annenize değer veriyorsanız eğer eşinizide değer vermiş olursun ablam değer verilecek kadın falan filan dedi yani bunlar bana niye ne niyetle söyledi anlamadım bende ben elimden geldiği kadar yardım ediyorum tabiki dedim güldüm çıktım ne yani şimdi ben hiç bişey yapmıyormuyum vefasız hayırsız değer bilmeyen bi gelinmiyim anlamadım kaynanammı kardeşlerine böyle lanse ediyor anlamdım eşimede hiç bişey söylemedim teyzen böyle böyle dedi diye sizce söylesemmi cunki ben yapacağımı yapıyorum ve eşimin teyzesinin böyle söylemeye Hakkı yok bence kaynanamads sormayı düşünüyorum kardeşin niye böyle söyledi diye sizce sorayımmı napayım ya ? Bilemedim