0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Kızlar şimdi benim kaynanam 3 buçuk ay önce banyoda düştü kolu kırıldı ameliyat oldu neyse benim de o sıralar hamileliliğim son günleriydi çok ağırlaşmıştım çok zorlanıyordum neyse o halimle bile aynı binadayız in çık in çık elimden geldiği kadar kaynanama yardım etmeye çalıştım neyse doğurdum şimdi oğlum 3 buçuk aylık çok uslu bi bebek değil sürekli onla ilgilenmem gerekiyor yeri geliyor kendi ev işimi bile zorla yapıyorum onu alıp iniyorum kaynanama yemeğini yapıp mutfağını evini toplayıp çıkıyorum başka bişey gelmiyor evimden napayım yani şimdi de kendi kendine bacağı şişmiş kaynanamın fiziğe gidiyordu kolunu için bitti kolu iyi ama güç yok hala yine fiziğe gidecek bacağıda niye şişmiş perşme günü belli olacak neyse dün anneme gittim kaynanama uğradım kız kardeşi vardı yanında ben eve cıkarken annenize yardım ediyorsunuz dimi annenize değer veriyorsanız eğer eşinizide değer vermiş olursun ablam değer verilecek kadın falan filan dedi yani bunlar bana niye ne niyetle söyledi anlamadım bende ben elimden geldiği kadar yardım ediyorum tabiki dedim güldüm çıktım ne yani şimdi ben hiç bişey yapmıyormuyum vefasız hayırsız değer bilmeyen bi gelinmiyim anlamadım kaynanammı kardeşlerine böyle lanse ediyor anlamdım eşimede hiç bişey söylemedim teyzen böyle böyle dedi diye sizce söylesemmi cunki ben yapacağımı yapıyorum ve eşimin teyzesinin böyle söylemeye Hakkı yok bence kaynanamads sormayı düşünüyorum kardeşin niye böyle söyledi diye sizce sorayımmı napayım ya ? Bilemedim 

3 Cevaplar

0 oy
(377 puan) tarafından
Cok dusunyosan gel sen bak de. La havle
(253 puan) tarafından
Kendiside geliyor kaynanam cagrıyor çunki bi eltim var oda arada sırada geliyor ama herşeyi benden beklemesinler benimde şuan ilgiye bakıma sevgiye muhtaç küçük bi bebeğim var
(377 puan) tarafından
Bide guya alttan alttan laf sokyo tobe tobe. Gel kendin bak colugun yok cocugun yok kuck insanlar hc insanlarinn halinden anlamaz valla.
(253 puan) tarafından
Yani bana böyle tatlı tatlı söylüyor ama bende anladım bana laf çarptığını öyle dese bile ha çocuğu var yapabilir ne olacak diye biz yapmadık mı diye de kıyas etmesin hiç kimse herkes bir değil sonucta
(377 puan) tarafından
Ainen oyleee.
-Reklam-
0 oy
(2,747 puan) tarafından
Cok istiyosa kendisi kalsin deger versin 4 bucuk aylik oglum var 18 aylikta bi oglum var cocukla is yapmsk ne demek bilirim daha ne yapacaksin afedersin altinimi temizliycen yatalak degilki yatak dosek uyusa belki dicem tmm altinida temizlerrsin sonucta oda anne ama kaynanan iyi sonucta 
(253 puan) tarafından
Kendiside geliyor ama onun bi uğraşı işi yok benim ise küçücük bi bebeğim var kaynanama dr bi soğan bile doğramayacaksın kolun iyileşene kadar ama bazı şeyleri yapabilecek durumda ben zaten dediğim gibi elimden geleni yapıyorum ha benim yaptıklarımı görmemezlikten geliyorsa az geliyorsa onlara bilemiycem
(2,747 puan) tarafından
Bos ver cnm yapicagini yapiyosun begenmiyosa ablasina desin o yapsin kaynanan
0 oy
tarafından
Bnce eşine söyle sonradan seni kötüleyebilirler sen şimdiden söyle ki eşine seni kötülerlerse eşin de neyin ne olduğunu bildiği için seni savunur söyle eşine halimi görüyorsun de güzel bi dille anlat sence teyzen niye böyle söylüyor de
(253 puan) tarafından
Bende söylemeyi düşünüyorum beni kimse kötüleyemez valla Hakkımı kimseye yedirtme ki eşimde kimseye beni ezdirtmez
tarafından
Eşin ezdirtmiyorsa iyi ben başıma geldiği için söylüyorum ben sustum hep en sonunda sabredem ve haklı olan onlarmış gibi eşime anlattılar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 356 göst.
0 oy
6 cevap 317 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 355 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 812 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysa0196 (1,536 puan) tarafından soruldu

412,983 soru

12,434,110 cevap

45,762 kullanıcı

Kategoriler

...