0 oy
781 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Soru baslikta

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
almam orda kalsın naapcam..
-Reklam-
0 oy
(7,343 puan) tarafından

:ermm: Ben doğdum doğalı evlendim evleneli harama el uzatmam.. Polisi arardım yada kendim götürürdüm.. Alan varsa cezasını ALLAH öteki tarafta verir UNUTMAYINIZ. 

0 oy
(7,828 puan) tarafından
Alıp indiregandi etmek haram nasıl bu kadar rahatca yazılıyor çok üzüldüm valla ha çalmissin ha almışsın ne farkı var :(
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Allah ın hakkı 3 demişler üç kere sorarım etrafa sahibi kim diye çıkmazsa alır cebe atarım 
(7,828 puan) tarafından
Allah'ın hakkı üçtür diye bir şey yok . Cebe atılan mal haramdır
(3,821 puan) tarafından
Canım burda arkadaş bir soru sormuş bende saka amaçlı cevap verdim yolda 1 milyon da bulsam almam merak etme
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Camıye bırakırım ***** gibi onlar da cayır cayır yer
0 oy
tarafından
Bikresinde  universitedeen eve gelirken 20 tane 100 tl buldum aklıma hemen geldi ki biri maaşını yeni almış ve kaybetmiş bekledim yarim.saate yakın ne gelen oldu ne giden en yakın camiye gittim ve verdim 
0 oy
tarafından
Bulduğum çevreye sorarım ilk market mağaza ne varsa telefon numaramı veririm sahibi çıkmazsa karakola bildiririm bilekliğim 1 defa kayıp oldu sabaha kadar ağlamıştım akşam kayıp etmiştim 1 saat sonra fark ettim hemen gittiğim mağazaları kafeleri aradım yok demişlerdi arkadaşıma kuru temizlemeye versin diye verdiğim poşeti kontrol etmesini istemiştim bakış içinde yokmuş 1-2 saat sonra aradı bakarken düşürmüşüm süpürge yaparken gördüm çekiyordum yanlışlıkla demişti o yüzden almam kendime bulan kişi satsa ozaman 400-500 TL ederdi ama benim için değeri daha fazlaydı
0 oy
tarafından
Köyde bulduysanız demissin muhtara yahut imama götürürüm duyuru yaparlar zaten köy yerinde sahibi kolay bulunur. Yerde bulunca alınmasının caiz olduğu hicbir kitapta yazmaz üç kuruş için ahiretimi yakamam
0 oy
(1,712 puan) tarafından
eşimle bir küpe bulduk bozdur camiye bagşladk hem kaybeden hem biz sevaba gireriz dedik
0 oy
tarafından
Direk camiye verirdim bize öyle yapılıyor çoğu kez görüldü ve öyle yapıldı
0 oy
tarafından
Buldum ki bozdurup o kisinin adına camiye basgladik içinde isim yazıyordu 
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Benim altin yuzugumu sofrayla cirpmisti kaynanam asagiya baktik aradik taradik bulamadik ama nasil uzulmustum icinde oysaki isim yaziyordu bilen biri bulduda getirmediyse helal etmiyorum alyansimi kqybedince okadar kotu olmustumki gunlerce aklimdan cikmamisti o yuzden buldugum yerde sorardim saga sola
0 oy
tarafından
Elimi bile sürmem yoluma devam ederim ettim de altın küpe görmüştüm yolda 
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Karakol vs uzak ise bozdurup durumu olmayan birine para yada erzak veririm kaybeden kisinin hayrina
0 oy
tarafından
Bugün biri yüzüğünü kaybetmişti o geldi aklıma. 
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Polise veririm Allahm haram yemeyi nasip etmesin 
0 oy
(549 puan) tarafından
Baktn sahibi ckmıyor. 

Bı kısmına durumu ıyı olmayan birine bsyler alırm dıgerını Bn alrm kalan kısmnı
0 oy
(610 puan) tarafından
Köyün muhtarına gider yada cami hocasına anons geçerdi :)

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 819 göst.
11 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde 2oğlanannesi (3,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 888 göst.
18 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 456 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,212 göst.