Merhaba hanımlar, benim sizlere danışmak istediğim bir konu var. Aileme arkadaslarima anlatamıyorum üzülmelerini istemiyorum. Ben 1 senelik evliyim ve 2 aylık bi oğlum var eşimle ankarada yaşıyoruz ailem baska sehirde.1 senede sadce 2 kere ailemi ziyarete gönderdi. 2 sinde de ben burda tek basima kaliyorum yemek yapan yok evi temizleyen yok diye kavga çıkardı. Ailemden daha once hic ayrilmamistim ilk defa bu kadar uzakta ve bu kadar az görüyorum onları çok özlüyorum. Ailemin de gelmesini istemiyor doğumumda ablam yanima geldi ve ablamı evden kovdu. Lohusaligimda zaten annesiyle birlikte beni çok üzdüler. Hep ablan gitsin ablan gitsin deyip durdular. Şimdi ailem hzuurum bozulmasın diye telefonla bile aramıyor ben ararsam konuşuyoruz. Oglim biraz huysuz o yuzden eskisi givi yemekler yapip ev islerini yapamiyorum. Evde de bana hic yardim etmiyor. Tam tersi suyunu bile ayağına istiyor. Ben aileme evimde çok mutluyum eşim çok iyi davranıyor diyorum öyle seslerini çıkarmıyorlar. Anlatsam babam aninda gelir alir beni ama eşim ve babası çocuğunu elinden aliriz kaçırırız boşanırsan diyolar. Ne yapmalıyım sizce beklesem sabretsem esim düzelir mi?