0 oy
538 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (417 puan) tarafından
Oglum 2 yaşına girecek artık tuvalete alistırmaya başlayacağım. Lazimlik arabali ordekli filan olanlar var onlari oyun eder diye düşünüyorum ama bilemedim şu sıradan düz olan lazimliklar mi iyi hangisini kullandınız siz cvplari bekliyorum fotoda atabilirsiniz önerdiğiniz. Şimdiden teşekkür ederim. 

11 Cevaplar

+2 oy
(45,019 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben kizimda hic kullanmadim afedersin normal yerde olan olan tuvalete oturtup.alistirdim gittigim yerde sıkınti yasamayalim diye cokta iyi oldu kime gitsek her yerde o oldugu icin girip oturup yapiyodu alistirkende surekli yanindaydim sarki soyleyerek eglenceli hale getirdim ki ogrenmeyi oda istesin diye 2 yasinda tam ogrendi 
(45,019 puan) tarafından
Kiz normal kilot baxsır fark etmez cek kilodunu pijamasini ole dursun gece uykusuna gecene kadar hic bisey baglama kiloduna yapar kacrir bunlar hep olcak sen biraz bol bol kilot  alt pijama al kista gelmeden ogrensin bide
(417 puan) tarafından
Ay allah yardımcim olsun cok saol canim başını da agrittim :D
(45,019 puan) tarafından
Ayy olurmu aşk olsun  bura nicin var benim kiz 5 yasinda simdi oglumda 8 aylik 2 yasinda bende bu doneme tekrar giricem:))
(417 puan) tarafından
Kısır bir döngü canim:) rabbim sanada kolaylık versin bebislere uzun ömürler versin insallah :* :)
(45,019 puan) tarafından
Amin cumlemizin evlatlarina insallah❤❤
-Reklam-
+1 oy
(52,001 puan) tarafından
ilk klozete oturttum dengesini saglayamadi korktu lazimlik aldik ondanda korktu baktım hazir degil bıraktık suan 
(1,105 puan) tarafından
İkbalim çise bay bay mevzusunu uzmanlar onermiyo bununla ilgili bı yazi okumuştum çocuklar bu şekilde yapınca tuvaleti ile arasında bı bağ kuruyomus . Ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
(52,001 puan) tarafından
ee bende heryerde bay bay yapin diye okudum ☺️ aylardir altını alinca bay bay yapiyoruz ☺️
(1,105 puan) tarafından
Sorun olmadıysa sıkıntı yok canım devam :)
(52,001 puan) tarafından
bay bay yapip anne babasinin yanina yolluyoruz biz isi aştık iyice ☺️
(1,105 puan) tarafından
Ahahahahahah :D İkbal ya çok tatlısınız ❤️
+1 oy
(135,784 puan) tarafından
Klozete cocuk kapagi alip denesene belki oturur
(417 puan) tarafından
Klozet yok ki
+1 oy
tarafından
Çok Gereksiz bence benim fikrim görümcem aldı 2 tane çocuk asla yapmadı. Normal tuvalete git gel öğrendi 
(417 puan) tarafından
Normal tuvalete götürdüm zaten ama bacaklari yetismiyor yani tam oturamiyor cocuk yetiskin degil sonuçta benim destekleyip tutmam gerekiyor hamileyim oglumda ağır oldugu icin onu yapmakta zorlanıyorum
+1 oy
tarafından
Valla oglan cocuguysa onu genis uzun al benim oglum lazimliga yaparken pipisi sığmıyor dışına yapıyor hep o yuzden pipisini tutmak zorundayım hep cok zor oluyor 
(417 puan) tarafından
Evet erkek canim teşekkür ederim
0 oy
(7,331 puan) tarafından

Ben ogretecemde halıları toplayıp kilim derecem yazın bende wc mücadelesine başlayacam inşallah :ermm: Allah kolaylık versin hepimize .

(417 puan) tarafından
Ay amin canim ya alıştırma kilotlari var bez yokken onu giydirsek normal kilod gibi onlar olmaz mi
0 oy
(2,444 puan) tarafından
9 aylikken annem lazımlik almıştı ara ara oturuyordu çişini yapıyordu. Simdi 20 aylik bezini alma hiç rahatsız olmuyor söylemiyor da bende alaturka wc alıştırmayı düşünüyorum ya disarda falan zor olacak klozet, lazımlik falan 
(417 puan) tarafından
Bende oyle denedim de icine dusmekten korkuyor birde bacağı yetismiyor tam oturamiyor mecbur tutmak gerekiyor bende hamileyim oglumda kilolu ağır zor oluyor bana
(2,444 puan) tarafından
O zaman şu milyoncularda olan lazımlik lar var ya onlardan al kuzu onlar biraz daha geniş oluyor
(417 puan) tarafından
Aynen canim bir onlara bakayim
0 oy
(3,806 puan) tarafından
Düz bi tane al gitsin canım.  Zaten maksat çişini yapmasi dikkatini çekerse belki devamlı oynamak ister oyuncak sanip. Onun oyuncak değil de tuvalet olduğu bilincine varsin bence. 
(417 puan) tarafından
Aynen canim bende oyle düşünmüştüm teşekkür ederim
0 oy
(2,766 puan) tarafından

image

ben bundan almayi dusunuyorum hem pecete kullanma aliskanliginida ednimis olur hemde arka tarafa islak mendilde koyuluyor a101 gelmisdi 37 liraydi digerlerine gore daha iyi aliskanlik yapiyor bence civildi 70 lira cok pahali ben bidaha gelirse a101 alicam hemen

image

(1,070 puan) tarafından
Aa buda çok iyiymis
(2,766 puan) tarafından
Evet cok guzel bende begendim aklim onda kaldi benimde
(417 puan) tarafından
Iyiymis bayagi ama erkek cocugunun pipisi bundan tasiyormus nette arastirmistm
(2,766 puan) tarafından
Resimdeki erkek cocuk ama genel olan lazimliklar bu sekilde oluyor o zaman direk klozet yada alaturka tuvalet alistican
(417 puan) tarafından
Büyüklerine bakicam uzunlarina
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Klozetin üzerine oturtulan aparatlar var ben ondan almayı düşünüyorum. Hem klozete oturuyor hissi veriyor hemde daha çabuk alışır diye düşünüyorum bakalım. Şuan 1 yaşında. 1 buçuk yaştan sonra başlarım alıştırmaya 
(417 puan) tarafından
Bizim klozet yok malesef
(1,070 puan) tarafından
Hm anladım canım. O zaman lazimliklardan alırsın bitane. Benim yegenlerim 13 tane hepsi de lazimliklarla alıştı sorun yaşamadan :)
(417 puan) tarafından
Masallah ne güzel en zoru bu tuvaletmis ya
(1,070 puan) tarafından
Aynen canım. Başarabiliriz insaAllah
0 oy
(3 puan) tarafından
Klozete benzeyen lazımlık lar var onla işim biraz daha kolay oldu normal klozetin yanına koydum bu senin bu benim tuvaletim dedim biraz daha sevdi ve benimsedi
(417 puan) tarafından
Erkek cocugun pipisi dışına taşıyormuş ondan yaparken oyle bir  sorun oldu mu canim
(3 puan) tarafından
Benim kızım var canım bilmiyorum erkek de sorun oluyor mu.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,480 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 281 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 180 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (467 puan) tarafından soruldu

411,966 soru

12,402,182 cevap

44,469 kullanıcı