Caresiz oda belki bu durumu ailesine soyleyemiyor? Sende surekli dile getiriyorsan bundan sıkılmış bunlamis olabilir. Imkanlar el verse emin ol kimse birlik gitmez. Emin ol imkan oldumu ne kaynanan senin onunla beraber olmani ister, ne eşin senin o duurmda olmani ister, nede sen. Imkanlar el vermedimi insanlar mecbur katlaniyor. Sabret esini cok fazla sık bogaz etme. Kardesim var benim, 2 yil oldu evleneli. Babamlarin durumu iyi ama bizde gelenek gibi birsey gelin geldimi illa bi iki yil birlik oturcak. Biz anneme okadar dememmize ragmen ayri birakmadi yok benim gelinim bi yil yanimda dursun sonra ayircam. Birbirimize alışalım, bir gun ayrildiginda yanina gidebileyim vesaire. Bir yili doldu gelin ufaktan ayrilma sinyalleri verdi, iste ust kata ciksam benimde evim olsa guzel olur gibisinden kırıcı davranmadi, biz yine anne imkaniniz var ayirin dedik annemde tamam gidip esyalarini alsınlar ayrilsinlar dedi. Annem babam erkek kardesim ve gelin 4 kisiler. Ee erkek kardesim ben kimden ayriliyorum dedi. Esiyle konusmus olmali o gunden sonra ayriliktan bahsetmedi . Annem hic birseyine karismaz ne iş yapar ne yemek yapar sormaz etmez. Hatta annem ev işlerine yardim etmek ister gelin izin vermez anne sen birak ben yaparim der. Simdi annem tutturdu ayirin diye iyi gelinim diyor evi ayri olsun diyor simdi gelin istemiyor:)