0 oy
1,147 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bazı kadınlar bebeklerini takıntılı şekilde takım giydiriyor. Hasetleniyorum :'( bir daha alışveriş yaparsam tekli şeyler almam. Sonra ona uygun olmuyor bir şey. Demek istediğim uyumsuz göze hitap etmeyen şekilde giydiriyorum bazen. Aşırı yorgunluktan bebeğimin dış imajinı zedeliyorum :ermm::D bugün hardal sarısı uzun kollu üzeri sayılı tişörtüne altın sarısı pantolon giydirdim ve alta da saçma şekilli lacivert çorap :D aklı erseydi anne sen modadan anlamıyon derdi. 

51 Cevaplar

0 oy
(2,078 puan) tarafından
Bende uyumlu giydiririm, üstü kirlense altı temizse ikisini çıakrıp yeni birşey giydiriyorum, kızımda tokası corabına kadar renk tonuna özen gösterirdim
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Evin içinde ne bulsam giydirdim bi yere gidince uyumlu giydiririm
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Evin icinde rastgele ne olursa.disar da ozen gozteririm ama icerde ise rahat etmesi oyun oynarken felan onemli rahat ettirmeye calisirm uyuma bakmam
0 oy
(657 puan) tarafından
Hep takım alıyorum evde giyilenleri bile takım alıyorum:) tabi evde takım giydiremiyorum devamlı üst değiştirdiği için farklı alt farklı üst giyiyor ama dışarıda uyumlu çorabına kadar aynı renkte giydiririm modadan anlamama gerek Yok ki.magazaya git takım uyumlu kıyafet çok var bide o renklere yakın çorap al al sana uyum
0 oy
tarafından
Ben de hep uyumlu giydirmeye çalışıyorum
0 oy
(528 puan) tarafından
:))kendi akli erince giyer istediğini artik. Bende bazen takim takim olmasada uyumlu giydiriyorum.
0 oy
tarafından
Bir alt alıyorsam üstüne uygun kısa kollu alırım zıbın alırım bandanasını takım yaparım sevmem altı farklı üstü farklı 
0 oy
tarafından
Ahaha bende öyleyim asada toprakla falan oynamak için kıyafetler aldim oyle pazardan onlaru bile uyumlu uyumlu aliyorum.

Genelikle normel dışardaki kıyafetleri uyumlu veya takım alıyorum 
0 oy
(258 puan) tarafından
Bende takıntılıyım. Alt üst illa uyumlu olacak. Ve bebekte beyaz çorap hastasiyim. 
0 oy
(6,335 puan) tarafından

O takintililardanim corabinna kadar  uyumlu giydirirm ewde bile guzel giydirince mutlu oluyom:)<3

0 oy
(7,440 puan) tarafından
Takım giydirdigimde oluyor tek alt üst ayrı ayrı gkydirdigimde oluyor ama ben asla çiçekli böcekli desenli şeyler almam kendimde karışık renk sevmiyorum alt üstün rengini bile aynı renk olmasa da uyum lu olan renkleri giydiririm hep çorap uyumu en çok dikkat ettiğim şeydir benim çoraba karşı bı takıntım var benim bile kaç tane var sayamam o kadar fazla kızıma da almışım bir sürü 
0 oy
tarafından
Tokasına kadae uyumlu giydiririm 

Kendın içinde öyleyim :) 
0 oy
(2,116 puan) tarafından
14 aylık oğlum, takım olmasada hep uyumlu giydiriyorum. Geçen eşim çorap giydirmiş, yaaa bu çorap bu kıyafete uymuş mu diye çemkirdim. Podyuma çıkacaktı unutmuşum dedi :D
0 oy
(493 puan) tarafından
Herşeyi takım sanki podyuma cikicak :)
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Alt üst takımlardan alırım hep :) arada da 1 2 parca ayri alirim kirlettiginde degistireyim diye. O takıntılilardan biri benim sanirim
0 oy
tarafından

Elbise buldum da takımmı kaldı canım elime ne geçerse giydiririm hani hiç öyle bir takıntım olmadı belki maddi durumum iyi olaydı da alabilmiş olsaydım olabilirdi 

0 oy
(14,470 puan) tarafından

Takım olanları takım ,

Tekli olanları rastgele;)

0 oy
(45 puan) tarafından
Bandanasindan çorabını atletine kadar hep uyumlu ve takım giydiriyorum uyurken bile takıntı değil özen göstermek bence
0 oy
(1,095 puan) tarafından
İnsan gelecekse takım, gelmicekce biri anyada biri konyada vallaha =) 
0 oy
(140 puan) tarafından
ilk çocukta takım düzenli ütülü ikincide rastgele Allah ne verdiyse :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 8,629 göst.
0 oy
13 cevap 215 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 254 göst.
8 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 218 göst.

409,751 soru

12,318,403 cevap

38,892 kullanıcı

Kategoriler

...