0 oy
467 göst.
Aile kategorisinde (1,186 puan) tarafından
Eşim olacak insan gündüz geldi daha önce konuşmama rağmen yine canımı yakacak el.sakalarini yaptı şaka denilirse buna defalarca konuştum ama anlamamis canım çok yandi sonra görmezden geldim çocukları dışarı cikarcktk giderken arabasına beni bindirmek istemediği ile alakalı bir şeyler söyledi ağır duyamzdan geldim bindim gurursuzsun falan dedi beni sinirlendirmek için söylüyor dedim neyse çocukları gezdirdik dönerken yine şaka yaptı kendince bende kolunu sıktım sonra bir den öfkelendi neler dedi kolumu morartti resmen çekecem diye  benim canım yanarken sıkıntı yok onun canı kıymetli diye benim babamın ölümüyle ilgili çok ağır şeyler söyledi dayanadm indim arabadan bir cocugumla gerçekten sinirden de olsa söylenmeyeck kelimelerdi bunca şeyi affettim  hep bir şekilde düzeltmeye çalışırken çocuklar için onun umrunda değilmiş hicbir şey gerçekten canımı yakan acıtan bir.insan değer verir mi hiç kendimi.avutuyormsm demek ..ne yapacağım ben yine bunu da mı unutcam ..bu rezilliği de

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eşinle otur konuş bence

(1,186 puan) tarafından
Kaçıncı konuşmmz bilmiyrm düzeltmek istemiyor demek ki .Karşılık vermeym diyrm ama bir yere kadar sabredebiliyorum .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Umarım düzelir çünkü huyu skkıntılı
(1,186 puan) tarafından
Kaç yıl geçti düzelecek diye beklemekten ben kendime çeki düzen verdikçe o dağıtıyor .
0 oy
(122,569 puan) tarafından
Bu şaka nasi bisi el sakasi demissin ya vuruyomus sana snr şakami diyo
(1,186 puan) tarafından
Daha önceki kavgalarımızda vurdu zaten şiddete meyilli biriymiş normal zamnlarda da kendince şımarma şaka ama canım yanıyor
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Sen ona 2 tat vurucan, sen onun ailesine 2 kat laf edicen.Senin koca böyle dilden anlıyor demek ki , kendi bu tarz davrandığına göre...
(1,186 puan) tarafından
Yok nerede ben bir kere vursam yemin ediyrm o beş kez vuruyor hıncını alıyor sanirsn karşısındaki düşmanı. Aile laf etmeyi geçtim artık ama şu hayatta en hassas yerim babam olumu de acı oldu bununla nasıl bu şekild e dalga geçerek acı acı konuşabilir.
(7,935 puan) tarafından
Başın sağolsun canım :( anlıyorum seni annesini kaybetmiş biri olarak ....
Nasıl bir yapısı var öyle eşinin, sözünü geçirebilen bir büyüyünüz yok mu ikaz etsin
(1,186 puan) tarafından
Seninde basın sağolsun canım . Yok maalesef benim ailemden hayır yok zaten daha önce şiddet uyguladığı zamanlarda çok konuştum ailesiyle kızdılar vs ama hic bir etkisi olmadi kendi sözünü dinler ancak .
(7,935 puan) tarafından
Çok üzüldüm yaaa .polise gitmekle tehdit etsen  korkmaz mı
Nasıl düştün böyle birinin eline severek mi evlendin
(1,186 puan) tarafından
Yok canım korkusu falan yok onun çok yaşadım dedim severek evlendim ama zamnında değil ailemin yüzünden apar topar birbirimizi tam taniymadn evlendim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 376 göst.
21 Şubat 2022 Aile kategorisinde Glbn00 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 638 göst.
17 Aralık 2019 Aile kategorisinde Hicrannn (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 423 göst.
22 Eylül 2020 Aile kategorisinde Damla damla (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 75 göst.