0 oy
2,025 göst.
Diğer kategorisinde (581 puan) tarafından

Kızlar sevmediğiniz değiştirmek istediğiniz bi huyunuz var mı ? 

Benim çok dagınık bide hazır cevab olmak :P

57 Cevaplar

0 oy
(2,054 puan) tarafından

Cok sabirsizim canim maleseff biseyi yapacaksam hemen olsun bitsin isterim bide hazir cevabim şak diye söylerim8-)keske degistirebilsem:D

(581 puan) tarafından
Kız değişme ne güzel işte :)
-Reklam-
0 oy
(1,932 puan) tarafından

Yorumların hepsini okudum hepsinden var bende yemek seçmek ve aşırı titiz olmak haric:D

(581 puan) tarafından
Ahaha ortaya karışık diyosun :) yürü be kim tutar seni
(1,932 puan) tarafından
Keşke bazıları olmasa iyi olurdu :D
(581 puan) tarafından
Olmasa da olur :) bende de hepsi var seninkiler hariç bide ben sınırlı değilimdir çok
(1,932 puan) tarafından
Kız o ikisi bende var demedim bende yok onlar hariç ama keşke temizlik biraz daha fazla olsaydı yaparım ama istemeye istemeye sırf temiz olsun diye icimden geldiği için değil ama etraf daginiksa sinir olurum
(581 puan) tarafından
Seninkiler de haricinde :) yazım hatası oldu bende de onlar var diğerleri yok :)
Bende dağınigim ama evim çok temizdir hep ben yapmam ama yapamam
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Hemen her şeye alınıp kırılmam ve suratımı asmam nefret ediyorum bu huyumdan 
(581 puan) tarafından
Hangi burcsun ki :)kardeşim koç aynı öyle
(13,618 puan) tarafından
Kova burcuyum yükselenim de yay :) bi de yemeğe küserim yemem aç kalırım :)
0 oy
(404 puan) tarafından

Cok sabirsizim ve sinirlenince ofkemi kontrol edemiyorum dilime vuruyor cok kalp kiriyorum  ;)

(581 puan) tarafından
Yaa kalp kırma ama
(404 puan) tarafından
Iste onu sinirlendigim zaman yapamiyorum canım kendimi tutmaya calisiyorum ama olan esime oluyor biraz
(581 puan) tarafından
Ay kıyamam yaa aman neysé karısının sen onun çeksin biraz
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Imm hamarat olmak isterdim :) ve birde hazır cevap olmak isterdim karsıdaki laf soksada alışık olmadıgım icin ve o an cevap vermem sonra üzülür üzülür dururum bu igrenc birsey.. Okadar cok isterdim ki lafı yapıstırmak.. Birdaha yğz bulup yapamazlardı sessiz diye ezen okadsr eziyor ki.. 
(581 puan) tarafından
Evet canım kesinlikle lafı carpmak en iyisi. Diyolar zaten bu bişi demiyor daha da ezeyim
0 oy
tarafından
Duygusal olmam . 

Üşengeç olmam .

Kararsız olmam . Bu 3 huyumu hiç sevmiyorum. 
(581 puan) tarafından
Evet tam ben :)
0 oy
(53 puan) tarafından

İnatcıyım ama bu huyumu cok seviyorum :Den sevmediğim ise karşımdaki insana hemen güvenmek kendim gibi sanmam 

(581 puan) tarafından
Ay en kotusu o zaten ya :) kimseye güven olmaz
0 oy
(97 puan) tarafından
Herseyi aşiri derecede kafama takip icime atarim ve sessiz birisiyim en sevmedigim huylarim
(581 puan) tarafından
Takma kafana kız niye takiyon. Basın ağrir sonra
0 oy
(2,184 puan) tarafından

Cok sinirli ve duygusalım. Bunlari değiştirmek isterdm :)

(581 puan) tarafından
Hokus pokus :) değişir umarım
(2,184 puan) tarafından
Insallahh yaa. Sulu gözlülüğü hiç sevmiyorum ama öyleyim. Karsimda biri benle tartışsa bile umursamayip gülmek isterim ama sinirleniyorum :)) sanirim böyle devam eder .s
0 oy
(771 puan) tarafından
Hemen herşeye sinir olmak bu huyumu değiştirmek isterdim bide şu yemek yapmayı hiç sewmiyorum nefret ediyorum bunu değşmek isterdim
(581 puan) tarafından
Degismiyo uğraşma :)
0 oy
tarafından
Sınırlı olmam aşırı sinirliyim sinirden kendimi oldurebilirim
(581 puan) tarafından
Taa burdan hissettim o sınırı ben aman aman :)
tarafından
Hahaha bi gün kalpten gidecem
0 oy
tarafından
En sevmedigim huyum karsimdakinin bana ters bi sey soylediginde en son soylemem gereken seyi ilk soylemem. iyi oluyo aslinda ama esime sevdiklerime karsida boyleyim.bazen cikmaza sokuyo insani isler karisiyo :)
(581 puan) tarafından
:) lafı yapistiririm diyosun
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Çok çabuk ağlarım hiç sevmiyorum eşimde şikayetçi bundan :D  onun dışında inatçıyımdır baya, çabuk sinirlenirim ağzıma geleni söyler sonra pişman olurum. Keşke sussam da haklıyken haksız olmasam :D Bir de çok kararsızım seçim yapmak benim için çok zor, ikizler burcu olmanın verdiği birşey sanırım biraz da :D

(581 puan) tarafından
Ay anne olunca bende bi aglak oldum niyeyse :)
Kesinlikle burcunun kadinisin
0 oy
(3,694 puan) tarafından

Kinci bi yapım var onu ve her seyi kafaya takma huyumu hic sevmiyorum kuzum. En küçük  örnek uzun ince bi fizigim var  esim değnek gibisin dedi  2 ay oldu diyeli ama unutamam  onu mesela :angel:

(581 puan) tarafından
Ay ben hiç kinci değilimdir normalde ama ne yalan söyleyeyim burda bi iki kişiye kin besledigim olmuştur istemsizce :)
Değnek mi :) çok da kötü bişi dememiş ki aslında
(3,694 puan) tarafından
Şakayla söyledi farkındayım  ama saf gibi acaba  cirkin mi görünüyo zayif olmam  diye kafama takıyorum  kuzum :)))
(581 puan) tarafından
Evet burda haklısın :) insan düşünüyor öyle arada banada oluyo yaa. Biz kadınlar hep mi bi ayniyiz sanki :)
0 oy
tarafından
Cok inatcıyım bide cok duygusalım :d
(581 puan) tarafından
Yaaa o kadar da kötü bi huy değil
0 oy
(594 puan) tarafından

Benimde dağınıklık, inatçılık ve herşeye hemen alınıp ağlamam :):D

(581 puan) tarafından
Aman ne aglicam :) onlar aglasin
(594 puan) tarafından
İşte sormaa en nefret etriğim huyum :))
0 oy
tarafından
Çok merhametiyim ve kalp kirmayi sevmiyorum istesem de yapamıyorum bunlar iyi huy olarak gözükse de bu dünyada artik böyle insanlar enayi yerine konuluyor malesef bu huyum çoğu kez kullanılıyor ne yazıkki ve ben  bunu bile  bile sessiz kalıyorum hala bazen kelimeler agzima agzima doluyor ama karşı taraf her ne kadar hakketse de  kalbi kırılacak diye konuşamıyorum  bu huyumdan nefret ediyorum dağınıklık falan da var sevmedigim huy olarak ama en çok kalp kırma olayi
(581 puan) tarafından
Kuzum benim ya cidden zor o iş kalp kirmamak için susarsin ama seninki kırılır.
0 oy
(894 puan) tarafından

Olumlu duygu ve dusuncelerimi sağlıklı ifade edemiyorum içimde yaşıyorum, olumsuz duygularda daha rahat belli ediyorum :( Duruş itibariyle sakinim ama içimde fırtınalar bu da yorucu olabiliyor

(581 puan) tarafından
İyi niyetli gözükmek istemiyor olabilirmisin
(894 puan) tarafından
Olabilir hakikaten suistimal edilmemesi için
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Cok duygusal olma ve her seye aglama huyumu hic sevmem hep simdi boyleysem hamilelikte nasil olurum acaba derdim ama hic oyle olmadi niyeyse daha az aglar duygulanir oldum :)
(581 puan) tarafından
Ahaha şaşırtıcı bende de tam tersi:)
(1,422 puan) tarafından
Valla iyiki de boyle canim yoksa yipratirdim kendimi bi basladimi susmam cunku :)
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Yok canim her huyumla barışığım;)))
(581 puan) tarafından
Evet kendine aşık bir kadın :)
(3,464 puan) tarafından
Yok o kadarda abartmayalım canim huy olarak aşırı uçlarda olan bir huyum yok sadece
(581 puan) tarafından
Peki :) öyle olsun

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 719 göst.
20 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Emine S (17,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 508 göst.
+1 oy
67 cevap 1,211 göst.
0 oy
27 cevap 873 göst.