0 oy
331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2hafta olmuştur geleli geldiğinde bı yemeği mi yaparvbırakır sağolsun .ben giderim her hafta . Ayın 25inde  oğluma kendi aramızda doğum günü yapcz annem babam bizim gelin.es tarafından kaynana k.oeder görümce baska kimse olmucak . Anneme gelirsin bı gün çocuğu oyalarsin dip köşe yapayım diyorum yok yarın tarhana oburgun aşure oburgun kışlık sos patlican hergune yaymış.bi gün yapma dedim baban gondermiyo bı yere dio eşim alır hep otobüsle gelmez ..zate doğumgünü yakın o zmn gelirim sen gelirsin dio .. iyi tamm gelme dedm .bende gelsem oda gelse az egilse hemen basım ağrıdı bqsim döndü.midem yandı hep söylenir .annem ama çok nazlı napcwm bilmiyorum.bide hep kendi evi dağınık yapamiyom dio ama gerseferinde her telefonda

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Benimki çalıştığı halde bıraksam bakar çağırsam gelir bilemeidm canim
-Reklam-
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Çağırsam gelır ama hıc cagırmadım herkesın kendıne göre duzenı var ya 
tarafından
Kız çocuğu oyalasin yeter bana. Onada gidelim aynı . 2gun önce gittim evini suouremedim durmadi hiç oğlum bı durmadin anana süpüremedi dio
(1,657 puan) tarafından
Degısık mıs valla at kucagına bak de :D
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Benim annemin elinde olsa evine hiç gitmez torununa çok düşkün bana da hiç kıyamaz. Annen gelmek istememiş çocuğun onu yormasindan korktu belkide o yüzden de bahaneler sunmuş sana  
tarafından
Hep kendi evi dağınık salmış kendini suram  agriyo deyip yatiyo sonra benm kafami utuluyo
0 oy
(7,290 puan) tarafından

:D bizde de k ana çok nazlıdır.. Anneme bende dedim virüsten dolayı gelme sana olmasın aman "dedim. Eşimde beni cocukla göndermez..

0 oy
tarafından
ben hep anneme qiderim eşimle boşanma aşamasındaydık bi oqlum olduqu için barıştım annemde birdaha evine qelmem kimseyide bırakmam dedi haklıydıda eşim ve aikesi bana ve aileme cok kötüydü ama oqlum için mecburdum ben qiderim ama 
tarafından
Eşim goturur alırda şükür birşey yok ama çok nazlı.gelse geldi derler mi dio bende gelmezsen başı boş sanmazlar mi diom
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Bnm annem de gelir de babm pek izin vermiyor ona da 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 285 göst.
4 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 348 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Asya.ayca (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 565 göst.