Kizlar heo burda goruyodum esiyle problem yasayan anlatanlari bende ilk kez bi derdimi paylasicam 31+5 gunluk hamileyim 9 yasindada oglum var 28 yasindayim esim 35 yasinda gebe kalmadan once dedimki ogluma artik bir kardes olsun candas yoldas olsun bayagda ara verdim diye dusundum esim cok kiskanc bi normalde ilk dogumumda o zaman cahildi gencti dedim oglumuzu bile kiskanirdi onla daha cok ilgilendigim icin dogal olarak bu gebeligiminde az cok sonuna yaklastik ilk zamanlar kilo aldim diye(normalde zayifim cok) cok hosuna giderdi esimin simdi gobegim buyudu filan arada takilirdi ama 4-5 gundur gobeginden yaklasamiyoz filan diye bildiginiz hakaret eder gibi konusur oldu ilgisi 0 oldu...her yarim saatte bi arayan adam aramaz oldu eve geldiginde elinden telefon dusmuyo yuzume bile bakmiyo bu bebegimide kiskanmaya basladi diye dusunuyorum cunku ikinci cocugu hic istemedi bu gune kadar olursa olur olmazsa olmaz gozuyle bakti hep... 3-4 gundur sen beni begenmiyon artik diyorum hic cevap bile vermiyo gercekten yanliz hissediyorum kendimi biraz once bi anda aglama geldi icim disima cikti aglamakdan cok yanlizim sanirimmm