0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasılsınız, gününüz nasıl geçti, bebeği olanlar bebişleriniz nasıl, hamiş olanlar son durumlar nedir gelmeye niyetleri yok mu

Ben sabah 6 ya kadar uyuyamadım oğlumda tam uyuttum dedim geri uyandı sonra babaannesi gelip aldı yanımdan ben uyuyayım diye uyandım oğlumla ilgilen maması bezi oyuncağı falan sonra yemek yapma telaşı sardı zar zor yetiştirdim yemeği 1 saat oluyo iftarımızı yapalı şuanda tv izliyorum küçük beyde uyudu 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebisimin biri uyuyor digeride uyumasın diye uğraşıyoruz:) erken den yatıp sabahın köründe tepeme dikiliyor sonra uykum geldi benimde gözlerim ağırlaştı iyice yatsam da şöyle saatlerce bi uyusam :)
-Reklam-
0 oy
(1,063 puan) tarafından

Hamileyimmmm ve bel agrisindan bende gece uyandim kac kez sabah 5 de fena yagmur yagdi gök delincek gibi gök gürldüyordu ona da uyandim sabah 9 geri kalktim kahvalti ev isi derken bu saati bulduk bebis maasallah cok hareketli ama iste su bel agrisi olmasa daha iyi olcak rabbim bebek dogduktan sonraki duruma hazirliyor galiba gece uykusu yok :) <3

0 oy
(14,482 puan) tarafından

Sabwh 5.30da uyandı banyo yaptı bol bol emdi bol bol kustu fazla emdiği için :D 

Bnm çok uykum var sallanıyorm resmen

0 oy
(10,563 puan) tarafından
Valla canım ben bugün oturmakdan biyerlerim ağrıyo paşam 10 da uyandı ve bu saat olmuş halen uyumadı 
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Kaynananlamı oturuyorsun 
tarafından
Evet canım eşim askere gidicek diye aynı evde oturmaya karar verdik gelince ayırcaz evleri inşallah
0 oy
tarafından
Iyiyiz cok sukur. Kizimin gunduz uykusu hic yok anakucagina yatirip yemegimi mutfagimi topluyorum. Sonra yatagina yatirip oyuncaklari calistirip odalari duzenliyorum derken aksam oluyor birden insan anlamiyor valla hele cocuk oldugundan beri zaman su gibi akip gidiyorr :)) 8.30dan beri ayaktayiz kizimi uyuttum yeni bende yaticam valla :d

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 126 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 336 göst.
1 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde _Reyhan-0 (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 311 göst.