0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Kizlar hamileyim ama aklima hep kötü  seyler geliyo simdide o geldi 

Hani su azaliyo suyu bitiyo falan diyolar ya bi bizim gün  içinde içtiğimiz sularla alakasi var miiiii ?

14 Cevaplar

0 oy
(45,017 puan) tarafından

Ayy hayir yaa ne alakaaa:D

-Reklam-
0 oy
(29,563 puan) tarafından

Onla cok alakasi yok ama yarı yariya payi var tabiki 

Bolca su içmelisin demisti bana doktor.. sende unutma ic bebeginde beslensin ama hemen kotu düşünme 
(45,017 puan) tarafından
Gizz melikeee amniyon sivinin annenin ictigi suyla alakasi yokki
(29,563 puan) tarafından
Bebekle alakasi var ama gariii
(45,017 puan) tarafından
Yokk kizzz bak alttaki yorumlara anlarsin
(29,563 puan) tarafından
Amannn herkesin bilgisi kendine :D
0 oy
tarafından
Kız yok ne alaka :)))
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Onunla alakası bile yok canım o su başka su bebegın ki başka su bebegın suyu sızarsa biter 
0 oy
(16,619 puan) tarafından

Hamilelikte bebeğin anne karnındayken, içinde bulunduğu kese amniotik kese, kesenin içinde, çevresini saran sıvı da amnion sıvısıdır. Bu sıvı bebeğin büyüme ve gelişmesi için hayati öneme sahiptir. Amnion sıvısının kaynağı temel olarak bebeğinizin akciğerleri ve böbrekleridir. Bebek bu sıvıyı yutar ve plasenta yardımıyla içeriği sizin dolaşımınıza geçer. Öte yandan bebeğinizin çıkardığı idrar amniyon sıvısının önemli bir kaynağıdır

0 oy
tarafından

Yokk kızz onunla bi alakası o tamamen karnındaki suyla alakalı bir durum tabii suda içmenin bebeğe büyük katkısı olur elbet 

0 oy
(281 puan) tarafından
Ben yok die biliyodum doktor bana bol su tuketmemi istemişti onunlada alakası varmis
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Alakasi yok canim senin ictigin su kordondan bebege gecer biraz ihtiyacını karşılar  keseye girmez yani tabi hem bebeğin hem senin sağlığın için bol su iç 
0 oy
(137,277 puan) tarafından
Yoog giz o su bizim ictigimiz sudan deel ☺️
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Hayır hiç alakası yokmuş prof dedi benm suyum bitmişti canm 
0 oy
tarafından
Canım o ayrı bir şey. Amniyon sıvısı o bebeği çevreler besler ve korur fiziksel darbeden basınçtan. Bebek gelişimi için de senin zaten normalde bol bol su içmen gerek hep bu değişmez kuraldır.  
(52,336 puan) tarafından
kim gitti ki
0 oy
(11,231 puan) tarafından
Gün-de 3 litreden fazla içerdim doktora bi geldim hiç suyu kalmamış hemen doğuma aldı 

Yani alakası yok 
0 oy
(396 puan) tarafından
Bu konuda bi bilgim yok ama aklınıza kötüyü getirip kendinizi strese sokmayın hamilelikte bol su tüketimini öneriyor doktorlar sn önerilere dikkat et gerisi şahin takdiri yaşayacak günü varsa gelir zaten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 187 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde noluyokk (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
4 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
23 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazinannesi12233 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 387 göst.
3 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu

413,868 soru

12,457,605 cevap

46,548 kullanıcı

Kategoriler

...