0 oy
1,167 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Ne hamilelikten birşey anladım ne lohusalıktan sütüm gelmedi dikişim patlamış bugun de annem benim hayatımı mahvetti geçen demiştim kavga ettik evden kovdum o gün gitmedi dedi tlfnm bozuk bana tlfn alın tamam dedim yeter ki sussun dün gece bebeğe mama hazırlıyorum mutfakta annemle eşim salonda baktım sesler geldi gittim eşim annemden bebeği almış bana veriyor sakın annene verme noldu dedim baktım bebeğin emziği yerde annem bebeğe sinirlenmiş ağlayınca gazı var bebeğimin kolik oda sinirlenip bebeği hırpalanmış ağzından emziği çekip duvara fırlatmış nasıl ağladım eşim dedi bu kez ben kovacam evden az kaldı sabah ta bebeğe suyu biberonla vermiş az daha boğuluyordu nefesi gitti bebeğimin deidm anne bilerek mi yapıyorsun artık bunu düşünmeye başladım dedi ben evime gidiyorum yoruldum bebeğe bakmaktan parasını aldı tlfnu aldı işi bitti bir de bugun biri yardımsever 10 kutu mama almış bebeğe annem 4 ünü yollamış eczaneye dmeiş fazla 200 TL almış neden böyle yaptın dedi borcum vardı birine sıkıştırıyordu dedim kadın onu bebeğe hayır etti bebeğin rızkı ama iş işten geçti artık canımdan bezdim dikişim patlar ben patlarım herşey olur 30 yaşındayım yemin ederim geçen sene halimle sanki 10 sene yaşlanmışım başında saç kalmadı döküle döküle kocam önce çektirdi o düzeldi annemde sıra bebek kolik gecem gündüzüm yok blr yandan ne bilim ya bazen isyan etme noktasına geliyorum

24 Cevaplar

0 oy
(25,195 puan) tarafından
Olmaz olasıca ne biçim ana o püh yazıklar olsun sende ne evinde tıtuuon madem böyle yapıyo böyle biri anne olamaz lafta annedir anca benim annemde bana pek yardım edemedi zamanında ama torunu için ölür ölür telefonda ağlamasını duyunca eriyip bitiyo be
(119 puan) tarafından
annemde öyle ama bir ablam var ona bir de abimin çocuklarına ölür canını verir ben büyük ablam ortanca ablam bu üçümüzün çocukları da üvey bizi de sevmiyor çünkü diğer ablam sürekli para veriyor benim o kadar durumum yok ondan onun çocuklarına ölüyor kızı kan değeri düşük çıkmış diye gece ağladı yanımda
-Reklam-
0 oy
(235 puan) tarafından
Annen rahatsız mı aklı yerinde olan insan öyle yapmaz bilemedim şuanda 
0 oy
(264 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam o parayı vermezdim sen yüz veriyorsun resmen kocana da helal olsun kim olsa sokağa atar ne biçim bi insan kesinlikle mesafe koy arana yoksa hayatın zindan olur her doğuran anne olmuyor malesef öyle anne olmaz olsun sinir geldi resmen bana gözümde canlandı resmen nasıl bi varlık o insan bile diyemiyorum insan çocuğuna nasıl böyle davranır bide parayla bakıyor sana yazıklar olsun yarın gönder onu ben senide anlamıyorum niye hala senin evinde nasıl katlanıyorsun 
(264 puan) tarafından
Güvenme o kadına canını acıtmak istiyor resmen allah korusun çocuğuna birşey yapar benden söylemesi
(119 puan) tarafından
gitti canım ablam gile eşimle ikimiz ayaktayız şimdi sırayla bakıyoruz
(264 puan) tarafından
Sen niye kendini ona muhtaç hissediyorsun anlamadım tek başına bak niye huzurunu bozuyorsun ailene bak allah aşkına olmaz olsun  öyle destek
(264 puan) tarafından
Canım eşin le aran nasıl düzeldimi inşallah sende neler çekmişsin ya
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Canım kusurabakma da torununa bakmak için para alan kişiden bir halt olmaz. Ne demek bebeği hırpalamak ben olsam anlamda olsa elinden alırım o telefonu kokundan tutup fırlatırım dısarı ya 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,085 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bahar1234 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 297 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cansu33 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 596 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nzlialy (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 348 göst.