0 oy
609 göst.
Aile kategorisinde (43 puan) tarafından
31+4 deyiz son 58 gün kaldı özel polikliniğe gidiyorum ayda bi kere neredeyse 1 ay 10 gündür kontrole gitmedim en son oğlumun kilosu 750 gr Dı şimdi bugün üstümü giyindim kızımı giydirdim eşim gececiydi bekledim saat 14 de uyandırdım eşime gidelim dedim çocuk iyi ne gerek var 10 gün geçmiş zaten bu ay da geçsin diyor. O kadar çok moralim bozuldu ki hazırladığım sofraya da beğenip oturmadı yumurta kırmıştım çay felan zaten halim yok zar zor hazırlıyorum 

Doktora gitmedik. Bende gitmicem doğuma kadar. Doktor sorarsa eşim gelmek istemedi dicem. 

Geöen evde o kadar bunaldım ki dondurma yemeye gidelim mi dedim ona da yok dedi. 

Taze fındık canım çekti dedim onu duymamazdan geldi. 

Doktorun verdiği ilaçları da pahalı diye almıyoruz zaten hadi onu sağlık ocağından alıyorum neyse de. 

Ben anlamadım neden böyle davranıyor. 

Çok bunaldım artık. 

Kaynanam da gitme yanlısı değil galiba onun aklına uyuyor. 

Oda ne gerek var çocuk iyiyse diyor hareketleri varsa sorun yok diyenlerden. 

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Keşke evliliklere 3. Kişiler dahil olmazsa

(3,822 puan) tarafından
Maalesef türkiyede iki kişi evlenmez bütün aileyle evlenilir
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Erkeklerin bebeği sanki kadın in yanlız yapmış gibi davranmasına dayanamıyorum valla gebertesim geliyor 
0 oy
(758 puan) tarafından
Bu cahil ve boş kafalar hep var olacak maalesef canım. Sen kendin gitmeyi denesen? 
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Orası hiç belli olmaz canım her ay doktorlar ozellile çağrıyo son zamanlarda her hafta sen tek.basina git sen gelmiyorsan ben giderim de ... Kimseye bakma dinleme bu sürecte canının çektiği seyleri de mecbur alacak o çocuk sadece sana değil canım koy tavrini
0 oy
(28,831 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin esine 

0 oy
tarafından

Ne diyim bilemedim ki :(

Canının istediğini niye almaz bencillik niye yapıyor:angry:
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Istediklerini almadığına mı üzüleyim dediklerini yapmadığına mı bilemedim allah sabır versin inan benim suyum falan azalmıştı o haftalarda her hafta mecbur gidiyordum ya her hafta yani bebekde hareket ediyordu ama gitmek şart belli testler yapılıyor ne bilim haftasına bakılıyor bence biraz sesini çıkart eşine karşı ya sorumsuz insanlarrrr..
0 oy
(879 puan) tarafından
Sancım var de kalk git ne demek götürmüyor Allah korusun neler okuyoruz burda bende kontrolüme gidemessen eğer hemen sancım var diye kaldırıyorum eşimi hâlbuki sancim olmuyor ama bebeğimi merak ediyorum oda mecbur kontrolüme götürr
0 oy
tarafından

:'(:'(benimde canım çiğ köfte çekiyor iki gündür soylemekden dilimde tüy bitti artık soyleuecem bende gidemiyorum bir ay on gün oldu bakalim

0 oy
(1,657 puan) tarafından
Hareket etmıyo de gece ısten bı getırt eve bakalım noluyo o paçalar nasıl tutusuyo 
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Ya Allahim cildiriyorum ya su kocalariniz icin bebegi riske atmak ne ya?He kocam sunu dedi gitmiycem karninda bir can tasiyosun bir sorun olsa vahiy mi inicek gokten?Al parani git ya da devlete randevu al git sunlari bi bu kadar onemsemeyin
0 oy
(468 puan) tarafından
Allah hidayet kalbine merhamet versin 
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Maddi durumunuz kötüyse belki o yüzden gitmiyor olabilir sıkışıksa ilaçları falanda almadıgına göre
0 oy
tarafından
Hangi devirde yaşıyoruz? Son aylar sürekli gidilmesi lazim dogumuna yaklaşmışsın. Hadi eşin düşüncesiz diyelim sende mi öylesin canim, gitmicem daha doktor sorarsa eşim yüzünden dicem diyorsun. Okula mi gitmiyorsunda öğretmene babam veya annem yüzümden gelemedim diyorsun. Bu sağlık başka birseye benzemez o çocuğa bakilmasi lazim. O size emanet. Tamam seni de anlıyorum boyle adamlarla uğraşmak gercekten cok zor ama gitmen lazim canim mutlaka hemde. Kendi imkânlarınla gidemez misin kendi ailene soylesen felan
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Pardon da çocuğu niye yapmış ne gerek vardı onu da yapmasaydi zevkine düşkün erkek kafası başka birşey değil 
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Bizde oyleyizz canim 35. Hagtadayim her hafta gidilir normalde ne gerak var dio. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 471 göst.
19 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 634 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 305 göst.
7 Ekim 2022 Aile kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,461 göst.