0 oy
335 göst.
Aile kategorisinde (107 puan) tarafından

Eşime dedimki ne kendi anneme ne senin anneme gtmycem artik bebegimi goturmycem kimseye

Kizlar dun gorumcemle konuştuk telde gün yapyoz biz dedi bu vrustemi dedim hee nolmuş dedi kaynanamda surekli gorumcemin orda. Hic yerinde duran biri degl surekli birilerinde

Annemler deseniz 19 yasindaki kardesim cok geziyo bide 5 yasinda var oda parktan girmez eve

Ben iki tarafada gitmeme karari aldim 4 bucuk aylk oglm var biz neysekte sonucta alip opüyolar bende bisey diyemiyorum

Eşimde kizdi bana  ben anneme gtmeden duramam dedi sen git dedim oglumuda goturcm dedi hyr dedim ama ben evden bile cikmiyorum sadece saglik ocagi balkon bide bakkal eczane dahada yok

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkesin kendi kararıdır bise diyemicem ben iki hafta sonra anneme gidicem kalmaya ayrı sehirlerdeyiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsan çok korkuyor canım çok haklısın ama eşin gittikten sonra senin gitmemenin bir anlamı yokki Allah korusun varsa annesinde eşinde kapar sizde
(1,657 puan) tarafından
Aynen bende bunu yazcaktım sende gıt barı en azından boşa kürek cekmemiş olursun
(107 puan) tarafından
Haklsn ama bebegimi alip elini yuzunu öpüyolar surekli yakin temasta bulunuyolar korkuyorum
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Kararın çok güzel canım ama ödün eşin gittikten sonra sen gitmissin gitmemissin fark etmez
(107 puan) tarafından
Tedbir benden takdir allahtan cnm
0 oy
tarafından
Bu kadar kısıtlamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Eşin gidiyorsa ona bulaşınca sanada bulaşacak zaten. Hep git demiyorum ama kendini de çocuğunu da eve hapsetme canım iyi birşey değil. Bu lanet artık hayatımızda alışmak zorundayiz onunla yaşamaya, aşı felan bahane yani hiçbirşey goturemicek bu hastalığı tabikide daha dikkatli ol hepimiz öyleyiz ama Allah'tan gelenede birşey diyemeyiz
(107 puan) tarafından
Cnm giderim sorun degl ama kaynanam surekli opuyo bebegmi biseyde diyemiyorum korkuyorum kendi anne babam gelme kizim diyo bana bebeginle gelme diyo
tarafından
Napacan kuzum sende haklısın bi anne olarak ama eşinle kavga etmene huzurunu bozmana degmez. Öpsünler yıkarsin iyice bebeğini. Insanın psikolojisi bozuluyor inanki sürekli evde otura otura
0 oy
(15,293 puan) tarafından
Gec bile kalmışsin canım. Ben daha virüs Turkiyeye girdigi zaman almıştım bu kararı ve hala uyuyoruz bu karara.
0 oy
tarafından
Allah her iki aileye de akıl fikir versin vaka sayıları bu kadar artmışken insanlar zorluklarla hayata bağlanırken güm yapmak sokak da gezmek parka gitmek çok büyük lüks.... Hepimiz bubladsr rahat olmak istiyoruz ama virüsü eve getiririz diye markete gitmeye korkuyoruz kul hakkı var hemde çok büyük Kul hakkı var onlar korunuyor sa sen yavrunu koru 
0 oy
tarafından
Sen gitmesen ne olacak esin gittikten sonra aldigin kararin bi onemi kalmiyorki
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Sen zaten oğlun için gitmiyorsun eşinin oğlumu da götürcem demesi ne kadar saçma 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 589 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 336 göst.
0 oy
14 cevap 605 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 953 göst.
14 Ekim 2021 Aile kategorisinde Aybikesaglam (264 puan) tarafından soruldu

403,955 soru

12,101,144 cevap

36,416 kullanıcı

...