0 oy
420 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (107 puan) tarafından
Kizlar bebegm 4 aylk surekli ellerini emiyor bunu kaynanam görüyor görerek sürekli ellerini öpüyor bebegin ama öyle bi öpüş yok sanki yaliyor

Sizce nasil uyarabilirim öpmemesi icin  ? Herşeye alinan biri

16 Cevaplar

0 oy
(1,654 puan) tarafından
O optukce al bebegı gıt ellerıbu yıka 
(107 puan) tarafından
Vermiyoki istyorum dur sevecem diyo
(1,654 puan) tarafından
Esıne soyle uyarsın elını degıl götunu opsun :D
(107 puan) tarafından
Onuda ypyo :D
(1,654 puan) tarafından
İleri gitmek istemiyorum :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kolonya dök bebeğin eline bakim bidaha öpecek mi ağzı yanar:D

(107 puan) tarafından
Bebegm yalamasa elini dökcemde
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Virus var de ya da ellerini yika,sil
(107 puan) tarafından
Silmeye vermiyoki şapur şupur öpyyo bebegi aliyorum kziyo hemen ver torunumu diyo
(6,187 puan) tarafından
O zaman virus var ona gore davran de millet ciddiye almiyo.Alinirsa alinsin cocugundan onemli degil alinmasi
(107 puan) tarafından
Gecen gun bi maske buldu cocuk maskesi hemen oglumun yuzune takyo bagrdim napyon diye o lafimi surekli dile getryo
(6,187 puan) tarafından
Getirsin bosver dedigim gibi cocugundan onemli degil hicbirisi.Kuserse de dunden kussun
0 oy
tarafından
Bence direk söyle böyle şeylerde sakın çekinme alınırsa bırak alınsın o daha bebek çok tehlikeli ve senin kadar kimse düşünemez koruyamaz onu bebeğinin iyiliği için söyle canım sakın çekinme 
(107 puan) tarafından
Eşime dedim anneni uyar diye tik yok eşimde bide kaynanam arabada cocuk maskesi buldu hemen bebegimin yuzune kapatyo dur ya napyon diye bagrdim o lafimi unutmamiş
tarafından
Şöyle düşün gerçekten iyiliğini düşünüyorsa eğer dikkat etmesi lazım etmiyorsa senin uyarman kadar normal hiçbirşey yok.
Hep böyle durumlarda bebeğinin sağlığını düşün eşin diyemiyorsa sen söyle direk
Ben hep söylüyorum hem kendi aileme hem eşimin ailesine onlarda bana o bizimde canımız merak etme diyorlar ben yinede defalarca uyarıyorum bıkmadan yine olsa yine uyarırım :)
0 oy
tarafından
Bence ne yap biliomusun bebegin ellerini sen op sonra sil kaynanain yannda yap bunu aman kizim bisi olsa bnden sana geccek felan de anlar oda
(107 puan) tarafından
Ben öpemiyorum onun kadar ya
0 oy
(3,898 puan) tarafından
Mikrop bulasir ya bebegin elinden öpülür mü..onun yanindayken ayağından öpersin bebegi..dersin elinden öpmüyorum agzina götüryo ya Allah korusun mikrop fln bulasir diye de
(107 puan) tarafından
Diycem artik ya koca kadin akil etmiyo sanki
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Benimkilerde öpüyordu farkında olmadan eşime söyledim o güzelce uyardı şimdi çok dikkat ediyorlar ayagından öpüyorlar çorap varsa çorap yoksa onu bile yapmazlar kusura bakmayın biz farketmedik düşünemedik falan dediler eşin söylesin bşy olmaz 
(107 puan) tarafından
Eşim ailesine asla bisey demez ben deyincede 1 hafta konusmaz benle
(25,193 puan) tarafından
Ohoo o ne biçim şey öyle sağlık söz konusu. Sen söyle anne elinden öpmesen ağzına sokuyor ensesinden ayagından falan öp de
0 oy
tarafından
Direk söyleyerek ellerini öpme ağzına alıyor bebeğim de ne var bunda derse mikrop kapabilir de alınırsa alınsın sinir oluyorum düşümcesiz insanlara
(107 puan) tarafından
Kız herseye kusuyo kenara kay desenn kusuyo
0 oy
tarafından
Her opmeden sonra ıslak mendılle sil. Yada uyar. Insanlar ellerınden opunce mıkrop almadgnı sanyor. 
0 oy
(451 puan) tarafından
Ben direk diyorum öpmessen sevinirim diye
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Eşine söyle o söylesin canım sen söyleynce daha alınır
0 oy
(352 puan) tarafından
Alıngan insan çok zor ben kaynanama bişey demeye kalksam ağlayarak evi terkeder bidaha gelmez sanırım. Allah yardımcımız olsun. Benim de son haftam bebeğimi bekliyorum yanımda o olcak Allahtan öperek falan seven biri deil çok. 
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Her optugunde git ellerini sil hemen anlar o da :D
0 oy
(945 puan) tarafından
O öpünce al git yıka anlar belki bende sevmem öyle şeyi biri öptü mü gider yıkarım
0 oy
tarafından

Allah yaşatmasın ama benim kızımda öyle kaynanam ve kayınbabam sürekli elini öperdi gider yıkardım kaynanam dedi ki biz öptük diye mi yıkıyon ellerini yalıyo sürekli dedim bi gün kayınbabsm öptü  kızımı alıp elini yıkayamadım sonra üç gün oldu kizim hastalandı ve bir gün sonra kayınbabsmın testi pozitif çıktı :O

0 oy
(5,910 puan) tarafından
Benimkide oyle kac defada dedim ellerini opme ellerini agzina sokuor surekli dedim bide operkende kiyamiom yanagindan opmeye elinden opuom dior bende her defasinda soyluom ama laftan anlayan kim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -srn- (12,993 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
0 oy
8 cevap 155 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Linkin (20,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 227 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde brck (272 puan) tarafından soruldu

412,690 soru

12,425,303 cevap

45,448 kullanıcı

Kategoriler