0 oy
728 göst.
Diğer kategorisinde (3,141 puan) tarafından

Kızlar hangi aylarda oluyor bu ataklar  acaba bebeklerinizde süreç nasıl ilerledi:angel:

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
3 4 aylıkken oluyor genelde 
(3,141 puan) tarafından
Peki bunu nasıl atlatabiliriz
tarafından
Zamanla düzelecek canım o kendi kendine uykusu da düzene girecek herşey oturacak
(3,141 puan) tarafından
Insallah ya su uykusuzluktan ölüyordum 4 u 5ı bekliyoruz uyumak için
tarafından
Düzelir canım sabır biraz
(3,141 puan) tarafından
Insallah tesekkur ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimmi 3 aylik emince ağlıyo 
(3,141 puan) tarafından
Işte bizde şuanda elini omzumu emiyor memeyi tutmuyor kesinlikle
(512 puan) tarafından
Aynen valla ben bı vitamin aldım çok iştahı açıyor o yüzden mecbur tutuyor
(3,141 puan) tarafından
Dr mu önerdi acaba
(512 puan) tarafından
Doktor bı zararı olmaz dedi
(3,141 puan) tarafından
Anladim canım
0 oy
(552 puan) tarafından

3 aylık maşallahi var kalkacam diye uğraşıp duruyor yere koyuyorum ağlıyor sürekli dik durmak istiyor. Cof cof elini emiyor.. dönmeye çalışıyor ama cooook tatlı balım benim :)

(3,141 puan) tarafından
Masallah Bizimki de belini kaldiriyor ayağını atsa dönecek kucağımda sırt üstü yatarken bacaklarıyla destek alıp oturur gibu pozisyon alıyor
(552 puan) tarafından
Aynen öyle her anını görüyorum çok hoşuma gidiyor Allah'ım nazardan korusun
(3,141 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Netten bakarsan atak haftalari var ona gore oluo 
(3,141 puan) tarafından
Baktim ama anlamadim desem dogrudur bu bizim bebegimizin haftasına gore mi oluyorsun bebeğim 12 haftalık
(16,818 puan) tarafından
Evet tam da atak haftasi a yakinsin benimkide 13  haftaya  girmesine 2 gun kala 3 4 gun boyunca bi degisti memeye gelince agladi birden besige koyunca feryat figan yakti
(3,141 puan) tarafından
Peki şuan nasıl bi makalede 2 3 gün sürer atak diyor
(16,818 puan) tarafından
Evwt 4 5 gun en fazla sonra gecio bi an ne oluyir diosun bebegime inan cok farkli
(3,141 puan) tarafından
Evet tamda öyle diyorum şuan yasiyoruz insallah cabuk atlatırız bu harika haftaları
0 oy
tarafından
4.aydan itibaren başlıyor. Şuan oğlum 4 aylık başladı bu süreç. Bu aylar da bebeğin karakteri ortaya çıkıyor nasıl alışırsa öyle gider. Çok stresli yaklaşmışmiyirm. Ağladığı zaman sakinleştirmek için masaj yapıyorum. Uyku düzeni bozuldu ama yeni yeni topluyor inşallah daha da iyi olcz
(3,141 puan) tarafından
Insallah çabucak atlatır minikler büyümek gerçektende hiç kolay değil
0 oy
(903 puan) tarafından
3 aylikken yasadık  ama oyle byle  dgll
(903 puan) tarafından
Bir sabah  uyandik oglum 360 derce değişmiş  birden meme yemedi  değil  meme yemek meme pozisyonunda  bile ağladi  uykulu  olunca bi aldi  tabi ben bilmyrm atak 4 gun devam etti  ben gecer  sandim  nazar dedim yokk arkds gecmdi aldim doktoruna gotrdum buyume atagi dedi bazen 1 hafda da gecer bazen 1 ay bazen5 ay sen sadecs sabırlı  ol zorla meme verme dedi  sesiz karnlik yerde  ver verince ağlarsa  konus  dedi sakinlestr 3 saat ac kalabillr elbet  uykusu  gelr dedi memeyi alck dedi  tm dedil eşim le ewe geldim gerçekten  col zor  miz miz ağlıyo  normde bmm oglum cok uyurdu artik  uyumaya basldi resmen o bebek  gitti Yerin e  bska biri geldi   1 ay doldu   yavas yavas  düzlemeye  balsdi bir gün  burda post actm  bebegim cok bgryo diye bir annede  bagrsijn ne olcak dedi bmde hen mene redi yasyrz dedim bgrnca susturmyrm dedim bana göğüslerni toprakla yıka  dedj belki koku düşmüştür  dedi vallj kalktım  toprak istedim getirdi  kaynansm yıkadım oglum  her gun biraz  daha  iyi oldu   belki  atak zamani bitti belki ise yaradi bilmem   ama banaa  buni söyleyen  anneye  hep dua edyrm  ıstersen  dene
(581 puan) tarafından
Çok sağol canım deneyecem. Benimde uslu bebek gitti ağlak uyku uyumayan kucak isteyen bi bebek geldi. 2 gündür böyle. Çok şükür öyle abartilcsk kadar bıseyi yok. Anne yüreği ama korkuyor işte. Çok sağol tekrar
(3,141 puan) tarafından
Tamda bizim oglani tarif etmişsin ne deyim allah yardımcın olsun hepimizin
(903 puan) tarafından
Aynen herseyleri alt ust oluyo   sabir et kalıcı  dgll
(903 puan) tarafından
Aminnnnn cnmmm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 384 göst.