0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (2,793 puan) tarafından

image

çok doğru bir söz değil mi,fazlasıyla katılıyorum.

Zaten bütün gün boş boş evdesin oturuyorsun başka ne iş yapıyorsun diyen eşler çok ne yazık ki,ev hanımlığını anneliği çok hafife alıyorlar,dışarda elalemin emri altında onlara hizmet etmediğimiz için maaşımız olmadığı için hor görülüyoruz bazıları tarafından ne acı...

8 Cevaplar

+2 oy
(9 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Emeğe saygısızlık yorar bu saygısızlık sevgisizlik olur yorar sevgilisizlik nefret olur hem yorar hemde öldürür ama imanlı insan kıymet bilir saygı bilir huzur olur sevgi olur
tarafından
Her imanlı insan da kıymet bilmiyor be canım
-Reklam-
+1 oy
(200 puan) tarafından
Cevap veriyorum benim kocam yorar
+1 oy
tarafından
Beni a-z ye hersey yorar hayat yorar
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Aynen öyle cok güzel ifade etmişsiniz. 
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Kadini anlayışsız eşi varsa o yorar ailesi her şeye kötü anlamda comaksa o ve hayat yorar. Insanların merhametsizligi akıl vermesi yorar 
0 oy
tarafından
Bir kadini hakli veya haksiz surekli yargilayanlar yorar kendi bildigi herseyi dogru sanip insanlarinda ayni davranmasini isteywn insanlar yorar ama herkesin yasadiklari yasanmisliklari farklidir herkesin aci esigi derdi farklidir ama herkes herjes kendi gibi olmasini bekler boylece huzursuz insanlar mutluluklar ve cocuklar ozellikle hic cocugumuz yokmus gibi ev isi hic ev isi yokmus gibi dort dortluk cocuk bakmamizi beklerler kim ne derde desin bi kadin v isi yaptigi zaman yanlis hatirlamiyorsam uhud savasinda savasmis gibi olur oda bi ibadet herkes hafife alabilir ama Rabbim goruyor
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Bence bi kadini yoran sey ilgisizlikdir sevdigi adamdan gormedigi ilgi sevgi kiymetdir ve o adami kendisi deliler gibi sevib cocuk gibi simartiyodur amma esinden karsligini almiyodur  pssss bizde oyle degill sadece fikrim:)

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 600 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,195 göst.
22 Haziran 2024 Aile kategorisinde Esra0202 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,148 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ela_05 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 331 göst.