0 oy
417 göst.
Aile kategorisinde (1,330 puan) tarafından
Burda bazen öyle eşler görüyorum ki insanın psikolojisi bouluyor en ufak şeyde iskilleniyirum eşime catiyorummm

13 Cevaplar

+2 oy
(4,174 puan) tarafından
Sanki bizler sütten cikmiş ak kaşıgįzzzz susmak lazim bazen
(6,200 puan) tarafından
Ne alaka:D Kadin aldatmadan bahsetmis kaynan,gorumce konusu degil yani
(4,174 puan) tarafından
Aldatma ayrı konu canim
-Reklam-
+2 oy
(2,860 puan) tarafından
Napalim sen iskilleniyon diye yazmasınlar mi ???
+2 oy
(30 puan) tarafından

Okuma cabuk gaza geliyosan :D

(1,330 puan) tarafından
Valla bazenn öyle şeyler denk geliyor ki yok eşim namazinda niyazonda yok birbirimizi çok severek evlendik yok eltimle sıkı fiki şeytanın da en sevdiği şey eşlerin arasına girmek olduğundan , düşmez kalkmaz bir Allah hatalar bizim için oyuzdeb bazen insan sınır olabiliyor cevremede o kdr çok görüyorum ki
+2 oy
tarafından

Kafa sağlamsa ne diye isgilleniyorsun 

Milletin kocası şerefsi.z diye bizimkilere de mi şerefsi.z damgası vuralım

Burayı çok ciddiye almamak lazım şahsen buradaki görümce elti kaynana serefsi.z eş postlarına bile yorum yapmam okumam dahi
+1 oy
(6,200 puan) tarafından
Ben iskillenmiyorum direk ruyada esimi evlendiriyorum :DD
(1,330 puan) tarafından
İlk evlendigim zamnlarda bende görüyorum beni bırakıp gidiyor başkasıyla evleniyor ama iki senedir gormuyorum
(6,200 puan) tarafından
Yok valla sukur guveniyorum ama burdaki postlari okuyup uyudugum icin:D
(1,330 puan) tarafından
Şükür bende aynı 3 senedir hicbiseyibe sahit olmadım aileside çok iyi eğitmiş ama insan bazen kendine engel olamıyor benim babamda aldatan biri halada cevremede goruyorum banzen eşimin facebbogunda görüyorum arkadaşları yok kadın tanışma sitelerinde yorumlarını falan insan bı tuhaf oluyor ama Allah kimseyi aile saadetiyle huzuruyla sinamasin
0 oy
(122,384 puan) tarafından
Ayni bende oyleyim
0 oy
(28,780 puan) tarafından

Kiyaslama yapmayı sevmem burada okudum seylerde etki bırakamaz bende ;)

0 oy
tarafından
Bunu yapmak yerine ne adamlar var benimkine sukrediyim daha çok seviyim de diyebilirsin 
0 oy
tarafından
Uff valla artık umrumda olmuyor . Bide bosyere günah almak çok kötü  . Ondan ötürü hiç sende yapiyomusun böle diye böle sormam
0 oy
(138 puan) tarafından
Şükretmek olarak etki altına tut kendini. 
0 oy
(377 puan) tarafından
Esine guvenyosan pekte hc bseyden etkilenmessn. Sahsen ben sadece okuyup gecyorm. Hcte etkilenmem eger karsimdaki onu yapcak potansiyeldeyse o zmn isgillenirm 8 yildr esimi tanyorm hc oyle bseylerini yakalamadm gormedmde kadinlarla konsrken bile kafasni eger cddi durur. Agzi gozunun oynadni pek gormedm aklmdada supe yoktr
(1,330 puan) tarafından
Aynen öyle benim eşimi gören nasıl sevdin bunu odun gibi bı kez güldüğünü görmek diyolar evde öyle değil ama çok ciddi çok sert bı yapıya sahip dışardan hep öyle oluyor ama bazen görüyorum yok eşim namazında niyazonda ama şöyle yok böyle telefonu acmassa sinir oluyorum cevremede çok görüyorum oyuzden insan biraz etkileniyor bide hamileliğin verdiği bı özgüven eksikliği var fiziğin degisyor psikolojin drgiyoru insan tuhaf hissediyri
(377 puan) tarafından
Valla cnm bende 5 ay once dogum yaptm emzryorm haliyle kiloda aldm. Napym bende istemezdm boyle olmayi eski halime.donmeyi ama bu hamilelik dongusu yapck bsey yok istesem yne eski fizigme doneblrm. Bnce mesele fizk guzellkk falan degl onemli olan gonul guzelligi esine ettigin iki cift guzel soz evde huzuru saglamak.
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Ben çok kötü rüyalar görüyodum bı ara .. okadar kotu hayat hikayeleri varmı insan etkileniyor etkilenmem desede..
0 oy
tarafından

Valla hic o postlari acmiyorum bile kaynana elti gorumce aldatan koca bana ne herkesin sorunundan beni sadece kendi hayatim ilgilendirir o kadar 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 296 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Perihan (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 291 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,018 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 463 göst.