0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (1,064 puan) tarafından
    Kizlar ya carsamba gunu kizimi doktora goturdum 4 aylik. Hafif atesi var bir haftadr doktor her yerini muane etti disi kasnyo ondan boyle huzursuz ve atesli dedi agri kesici surup ver 3 gun boyunca dedi verdim. Hala gecmyo bu ates ne zamana kadar sürer agri kesici mi vercm her atesinde napcm blmyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(507 puan) tarafından
Cnn ateşi yükselince ilik bonyo yaptir üstünü örtme 6 saat arayla surup ver 4 aylık erken degil mi dış icin
(1,064 puan) tarafından
Blmyorumki oyle dedi dişi yer yapyo dedi. Kulagina her yerine bakti muane etti baska bise olsa soylerdi sanırım.  Bugun banyo yaptrcm. Agri kesici veriyorum ama surekli boyle ateslimi olck disi cikana kadar
(581 puan) tarafından
Belirtileri 3 ay önceden başlıyor dış kendinı 3 ayda hazırlıyor yani.
(1,064 puan) tarafından
Yani atesi cktgnda gunde bi iki kez agri kesici vercm boyle mi devam etck yoksa doktora mi götürmem lazim anlamadim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her diş çıkaran bebeğin ateşi olmaz benim oğlumda sadece huysuzluk vardır ateşi çok yukselmezse hemen ilac verme canım huzursuzluk hep olcak ona çare yok sabretmek zorundayız belirtiler biZde de o zamanlar başladı ama 8 aylıkken çıkardı ilk 
(1,064 puan) tarafından
Huysuzlugunu gectimde atesi cikinca üzülüyorum ince giydersem hasta olck dye korkyorm
tarafından
Olmaz inşallah havalar ısınıyor artik
(507 puan) tarafından
Hiç kalın giydirme ateşi yukselir
(1,064 puan) tarafından
Uzun kollu zibin ve alt pijamasi var sadece uzerinde
0 oy
tarafından
Yok canm da her çocuk da öyle oluyor dış jelleri var ağzının içine az sık o rahatlatıyor 
(1,064 puan) tarafından
Doktora bi soraym eger uygun gorurse alrm
tarafından
Sor canm. Benm ablamın kızı içinde vermişti hatta ben bile kullandm arkadan dişim çıkıyordu naneli şeker gibi bı jel ağzının içine sikiyorsyn o zaten kendisi damağına falan degiriyor tahatliyor insan
0 oy
(81 puan) tarafından
Canım ben 2 aylıkken oğlumu götürdüm öyle demişti  dişten dedi   6 aylık hala cikicak :)
(1,064 puan) tarafından
Peki atesi cktgnda ne yaptn cnm
(81 puan) tarafından
Calpol verdim canım fazla ateş olmadı bizde huzursuz oldu çok onda da oynadım ettim keyfini yapmaya çalıştım
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Benim oğlumda 4.ayina girdigi gun ilk dişi cikartti ateş yapmadi da ishal yaptı simdilik el agzida surekli 
(1,064 puan) tarafından
Benmkide kolumu elimi emmeye calisyor
(5,940 puan) tarafından
Mememi diş kaşıyici yaptı valla:)))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 44 göst.
7 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaavi (2,582 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
20 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2525 (3,808 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
24 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,041 soru

12,001,638 cevap

36,185 kullanıcı

...