0 oy
904 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Kızlar selam. Bugün tiktokta bi video gördüm kadın bıyıklarına köpük sürdü sonrada jiletle aldı. Ne kadar temiz olduğunu filan yakın çekim yapmış. Yorumlarını açtım ve gördüm ki çok fazla kadın bunu yapıyor hatta yüzünü jiletle alan varmış yazmışlar. Kesinlikle arttirmiyo kalinlastirmio ole bisey yok diye savunmuslar. Geri kalan yarisida kadin yüzüne jiletmi vurur diye onlara karşı çıkmış. Ortalık karışmış yani :D siz ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim 

19 Cevaplar

+1 oy
(453 puan) tarafından
Napecan jilet vurup boşver kim ne derse desin :)
tarafından
Yok ben vurmam hayatta :D bi agda 2 ay idare edio beni :D
(453 puan) tarafından
Ohh ne güzel 2 ay :) çok mu tüy var canım yüzünde
tarafından
Ben esmerim ama tenim beyaz bi tüy bile siritio hemen. İlk zamanlar çoktu ve uzundu ergenken sonra kuafor dediki gel alalim tamam ddm o zamanlar haftada 1 aldiriodum cikiodu çünkü hemen :D sonra ayda iki ayda bir derken 2 ayda bir oldu cok az cikio suan :D ama kaş biyigi 2 haftada 1 gidiyorum
-Reklam-
+1 oy
(235 puan) tarafından
Onu yapan ya maldır yada akılsızdır gerçi ikisi de aynı kapıya çıkıyor :)) 
tarafından
Öyle deme videonun altındaki yorumlari görsen varya aşırı çok kisiydi savunan hepsi yazmis bende aliorm biseyde olmuo die :D yas ilerleyince belkide zararini daha net görürler
(235 puan) tarafından
Banane kim  görürse görsün yüze jilet atmakta neymiş :))) biz özel bölgemize atınca zaten görüyoruz ne oluyor :)) kaldı ki yüze jilet vuracam :)
+1 oy
tarafından
Ne kadar günah insanları özendirmeye calısıyolar 

Melekler erkeğe benzemeye çalışan kadına 

Kadına benzemeye çalışan erkeğe lanet etmiş 

Allah hidayet versin valla 
+1 oy
(1,654 puan) tarafından

Mallığın yüze vurmuş hali der ve giderım

:D

tarafından
Kız burda da vuran vardır belki nie ole diyosun :)
(1,654 puan) tarafından
Mallık bence kendını kandırmak o ne oyle erkek gıbi alıp hatır hutur kazıyacağız yok artık daha neler :D
(1,794 puan) tarafından
++++++++++++
0 oy
(703 puan) tarafından
Yüzüm aşırı tüylü her zaman almaya firsatim olmuyor yada aldirmaya.Ama Allah büyük soyletmesin yuzume jilet vurmam herkes bir olmayabilir ama eminim çoğaltır.Jilet sonucta agda degil ki azaltsin.Kökünden almiyor kalinlasmasina neden oluyor.Ay bilmiyorum jilet gunluk cozum erkeklerinki gibi ertesi güne geri uzar.
tarafından
Oda dioki kökler ne kadarsa gene o sayida çıkar kökü nasil cogaltsin yazmis bunu onaylayanda çok yani bende hep agdaya gidiorm yuzumede biyigada
(703 puan) tarafından
Ama bikini bolgesindeki etkisi bu jiletin.Jiletle alinca bir kokten 3 kil cikiyor ama agdayla alinca 1 tane cikiyor bence bu yonden bakmak lazim olaya.Maden kalinlastirmiyor neden 1 degilde 2 yada 3 kil cikiyor bir kokten.Bende bayadir kotu yuzum kil dolu gidemedim agdaya kendimde firsatim olmuyor almaya ama jilette vuramam.
tarafından
Hee dogru haklısın o konuda bide agda yapinca baya zaman idare edio sonuçta
0 oy
(275 puan) tarafından
Bunu yapan bir arkadaşım var anlamıyorum amva kızın yüzündeki tüyler cidden kalınlaşmıyor. Ama her gün alıyor çok saçma ağda da iki dakika ve uzun süre rahatsın 
tarafından
Hızlı uzuo ama dimi. Ben yüzüme agdaya gidiorm ama 2 ayda bir gidiorm
(275 puan) tarafından
Tabi canım kız her gün yaptığını söylemişti ağda oh mis hem pürüzsüz hem zamanla azalıyor
tarafından
Zamanla azaldigina katiliorm ayda bir giderdim azala azala 2 ayda bir gitmeye başladım :))
0 oy
(247 puan) tarafından
Sakın sakın sakın bi arkadaşım jilete alıştırmıştı. Fondotensiz bakkala bile gidemezdi. Yeni alınsa bile belli oluyor kökleri çok kötüydü çok üzülüyodum haline. 
tarafından
Siyahlasmistir dimi pitir pitir
0 oy
(16,610 puan) tarafından
Diken diken olur be o diyenler bi trafindan uydurmasin
tarafından
Doğru pıtır pıtır kalır
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Valla ben ikibaydir kasımı büyüğünü jiletle aliyroum mecburiyetten tabi ama ergenligimden beride bütün vücudumda kualniyroum koluma kadar elime kadar 
(580 puan) tarafından
Tüm vücut jilet mi yüzüne kadar
(1,330 puan) tarafından
Evet yüzüme iki sefer mecburiyetten yaptım tabi ama sadc biyik kas tabi yanak felan yok
0 oy
(8,061 puan) tarafından

Eşim sabah traş oluyor aksama cıkmış oluyor sakalları göz göre göre de yapılmaz yani:D

tarafından
He ya erkeklerinkide değişik hemen uzayiverio :D
0 oy
tarafından
Ayy saçmalama yaa yalancılar onlar erkek gibi sakalın bıyığin çıksın istiyorsan yap vallah Allah'tan tüysüzm
tarafından
Ben yapiyimmi yada yapicam demedimki siz ne düşünüyorsunuz diye merak ettim :)
tarafından
Olmz kız vallah eşin bu bn miyim diye iki kez düşünür düşün eşin yanağına yaklaştığı zmn yüzündeki tüyler nsl batıyorsa bunu yapanların hemen hemen hepsi böyle
tarafından
Evet pıtır pıtır hissedilir sonuçta kökten gitmioki ama ne bilim çok insan savunmuş :D
0 oy
(465 puan) tarafından
Ben degil jilet yüzündeki tüylerin almasına karşıyım kaş bıyık dişinda, insan bir kere aldımı hep alması gerek zor iş valla öyle daha çok çıkıyorlar.
(465 puan) tarafından
Aynen ama kız bende kendimi nazar ettim doğum lekelerim çıktı derma dermden leke kremi kullandım tüylenme yaptı ama belli etmiyorlar
tarafından
Senin ciksada sarimsi çıkar çok sanslisin :D ben esmerim ergenken yüzüm berbatti faullerim vardi resmen aldira aldira agda yapa yapa bitti nerdeyse :D ama genede 2 ayda bir yaptiriorm
(465 puan) tarafından
Aynen canım olablir ama jilet sakın kullanma oraya buraya bakma tüy aldırma şekli en kötü olanı jilettir
tarafından
Öyle tabi ya erkek gibi hergun sakal kesmeye baslariz sonra :D
(465 puan) tarafından
Ayy sesli güldüm :))) gerçekten öyle olur onlar sırf vido izlensin diye yapıyor.
0 oy
(580 puan) tarafından

Jiletin her  türlüsüne  karşıyım:D 

Iyice erkek moduna girmişler :ermm:

0 oy
tarafından
Canım açık konuşmak gerekirse normalde bıyığımı ağdayla alıyorum bende jiletle aldım hemde 5 6 defa falan gerçi bu aralar almadım hiç ama neyse temiz oluyor ve kalınlaştırmıyor çığaltmıyor buna emin olabilirsin ama yinede alınmamalı tabi 
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Erkekler niye ortada tabiri caizse afedersiniz maymun gibi geziyormus o zaman. 
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Üniversite de bi arkadaşım kollarını alıyordu jiletle. O esmerdi ben beyaz. Onun seyrek çıkardı ben agda yaparım hemen belli olur:D

0 oy
(396 puan) tarafından

ıyyy jilet mi millet poposuna bile wurmuyor artk hangi çagdayz :D

0 oy
(6,394 puan) tarafından
Canm dogum yapalı 70 gün oluyo 2 çocukla kemdime pek vakit ayıramıyodum ilj zamanlar. Bende koltuk altıma sürekli jilet vurdum ilk kez. İlk bi kalınlaştı sonra dan incecik oldular ve seyreldiler bende epilasyon makinesiyle aldm bidah jilet burmaya cesaret edemem :D şaşırmstm bende hayta anmee söyledim o da şaşırdı
0 oy
tarafından
Birde üstüne bunu savunan mi var?

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 487 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Aleyna hakan24 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy