Geçen gün yine defalarca kapıları vurdu. Bende msj attım benimle ilgili sorun mu var ufak bir ricada bulundum ama bilerek yapıyorsun hala benim cocugumu korkutarak uyandırmayın günahı kime dedim. Bir sürü şey yazdım. Çok mu zor bir kapıyı yavaşça itmek yazdım. Sende çocuk büyüttün uyusun diye ne zorluklar çektin,şimdi benim cocugum neden senin kapın yüzünden uyanıyor dedim. Bu msjımdan sonra kapıyı öyle bir vurdu ki yüreğim hopladı. Eşime dedim kocasını aradı kocası da kavga etmiş bu yüzden uyarmış ama kadın dinlemiyo. Tekrar söylicem demiş yine söylemiş sonra kadın msj atıyo bana konunun kocama kadar gitmesi saçma, herkes vuruyor kapıyı Bi ben yokum burda diyo. Bende dedim biz yan yana oldugumu için senden etkileniyoruz alttan üstten vurmaları bizi etkilemiyor, ama onlarada rica ettik zaten dedm sonra dikkat etmeye başladılar dedm ama sen bilerek yapıyorsun dedim. Oofff daha bir sürü şey. Zaten 2 aya taşınıcaz gelenle naparsanız yapın artık dedi bana terbiyesiz. Dünden beri çıt yok nasıl düzgün kapıyo kapıları demek ki neymiş bilerek yapıyordu işte kapı sessizde kapanıyormuş. Kocası sağlam laf etti demek ki gitseler de kurtulsam artık. Hergün cocuklarına ettiği hakaretleri duymaktan bıktım..