0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (830 puan) tarafından

Eşimle aramızda sürekli sorunlar var, bir gün iyiysek diğer gün kötü oluyoruz. Ve asla kendinde suç görmüyor. Mesela dün 4 aylık bebeğim var akşam hiç durmadı ağlıyordu ne yapıp ettiysem durmadı. Eşim işten gelince hemen yatak odasına gidiyor yatana kadar orada oturuyor ilgilenmiyor ne benle ne de oğlumla. En son çıkıp geldi niye ağlıyor bu çocuk diye bende al 5 dakika tut seni özlemiştir durur belki 5 dakika bende dinleneyim dedim. Başladı bağırmaya. Benim dinlenmem lazım akşama kadar çalışan benim gtunun üstünde oturan sensin oturcagina kalk evin içinde gezdir dedi. Kalktım tamam dedim ver sen git bu sefer vurmaya başladı ağıza alınmayacak hareketler o kadar çirkin şeyler söyledi ki. İstemiyorum sktir git dedi. Ne biçim anneymisim ben. Çocuğu uyuttum yattım gece gelip öptü farkettim ama uyuyor numarası yaptım. Kendinde asla hata bulmuyor bana vurarken hiç vicdani da sizlamiyor. Bu ev işini yemeği aynı anda çocuğu idare eden kim bilmiyor inanın uykusuz akşamı Sabah ediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum artık :(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
ALLAH yardimcin olsun canim vuran elleri kirilsin o kadar kufure dovmesine karsi ses etmiyormusun sen 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Duzeomezler adiler duzeomezler .. ne kadar alttan alsan o kadar üste çıkıyor bu kadinalr ne çekiyor bu adamlardan . Anlayın artık kadınlar size eemanettir köle değil.cani isteyince vuracak caninisteyince öpecek .. bend eneler yaşıyorum bu kaç gündür anlatamam artık canıma tak etti kovdum.odadan bağırdım.defalarca kovdum.cik.git artık seninle karı koca olmaz bizden dedim bu evde duruyorsun.cocuklarim.hatirina duruyorum hayallerimi yıktın hayatımı mahvettin sen dedim .. madem.beni sevmiyorsun gözüm görmesin seni ne yüzünü ne sesini ne kıyafetlerini hicbirseyini girmek istemiyorum ben artık dedim .. olmayınca olmuyor.kuzum olmuyor nereye kadar alttan alıcaksın adam bana güvenmediğini söylüyor ben genede sarılıp.opuyorum şarkılar yolluyorum.hay *****.kafama. Bende bitti artık  kapıyı kilitleyecegim gelmesin odada uyumasin ...
0 oy
tarafından
Bence piskolojik sorunları var o adamın insan olan bunu yapmaz 
0 oy
(29,502 puan) tarafından

Elleri kırılsın pislik ya sessiz kalma sende neden ezdiriyorsun kendini :/

0 oy
tarafından
Ben şunu merak ettim neden hep odada tv var mi? Babalık sadece karin doyurmakla olmuyor 
(7,339 puan) tarafından
Telle oynarlar sanki ... varda içinde. Çocuklarımız için katlanıyoruz malesef canım:(((((((((
0 oy
(465 puan) tarafından
Seni öperken bir tane ağzına çaksaydın ya pis herif hem vur hem gel öp çok zoruma gitti gerçekten ne dengesiz insanlar varya, bacım allah yardımcın olsun.
0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Hiç bilmiyorlar bz onlar dan çok yoruluyorz Allah larndan bulsun 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 515 göst.
11 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 669 göst.