Eşimle aramızda sürekli sorunlar var, bir gün iyiysek diğer gün kötü oluyoruz. Ve asla kendinde suç görmüyor. Mesela dün 4 aylık bebeğim var akşam hiç durmadı ağlıyordu ne yapıp ettiysem durmadı. Eşim işten gelince hemen yatak odasına gidiyor yatana kadar orada oturuyor ilgilenmiyor ne benle ne de oğlumla. En son çıkıp geldi niye ağlıyor bu çocuk diye bende al 5 dakika tut seni özlemiştir durur belki 5 dakika bende dinleneyim dedim. Başladı bağırmaya. Benim dinlenmem lazım akşama kadar çalışan benim gtunun üstünde oturan sensin oturcagina kalk evin içinde gezdir dedi. Kalktım tamam dedim ver sen git bu sefer vurmaya başladı ağıza alınmayacak hareketler o kadar çirkin şeyler söyledi ki. İstemiyorum sktir git dedi. Ne biçim anneymisim ben. Çocuğu uyuttum yattım gece gelip öptü farkettim ama uyuyor numarası yaptım. Kendinde asla hata bulmuyor bana vurarken hiç vicdani da sizlamiyor. Bu ev işini yemeği aynı anda çocuğu idare eden kim bilmiyor inanın uykusuz akşamı Sabah ediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum artık
Elleri kırılsın pislik ya sessiz kalma sende neden ezdiriyorsun kendini :/
1,489,425 soru
24,343,815 cevap
346,167 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın