0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (3,738 puan) tarafından
Bana onca şey yapmalarina rağmen sustum evime aldım hizmette asla kusur etmedim yine saygı duyuyorum büyükler diye amenna ama bebeğim üstünü hayatta örttümez uyusa bile onca gürültüye uyanmaz ama üstüne birsey ortsem uyaniyo , eldivensiz durdurmam elini gözüne sokuyo:( şu hayatta içmez versem tükürür vs ... Neyse ben bunları kaç defa aciklamama rağmen hala inadına 10000 defa derler eldivenini çıkarırlar ikidebi su ver derler ya bi kere dedim demi istemiyor diye bugun yine aynı şeyi yapacaklar çünkü gelemeseler bile telefonla arayi diyorlar sizce ne demeliyim

5 Cevaplar

0 oy
(288 puan) tarafından
Kaynana laftan anlamaz bisey desen senden kötusu olmaz 
(3,738 puan) tarafından
Gerçekten öyle kac defa opmeyin yüzünü hep yara oldu diye opmeyin dedim diye ben kötü oldum
-Reklam-
0 oy
(2,857 puan) tarafından
Önünü kes karışma benim çocugum de benim kaynanam bazen haddini çok aşırı aşıyor bu kadar meraklıysan doğur kendin bak diyorum artık karışmıyor bir kere kırılsınlar sen üzüleceğine
(3,738 puan) tarafından
Deyince de ağlıyor bıktım artık bugün dicem ama çok can sıkıyolar
(2,857 puan) tarafından
Benimkide ağlıyor ama napıyımki
0 oy
tarafından
Bebeğine bi şekilde su içirmeye zorla annesi hava çok sıcak susuz kalirsa çok ciddi sağlık sorunları oluşabilir
(3,738 puan) tarafından
Zorluyorum canım ama tukuruyo:(
tarafından
Tukursun kuzum illa yutuyordur bak içmiyor diye vermezsen bebeğin ölüme kadar gidebilir allah korusun idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekleri susuz kalır bunları düşünerek ver sen ver o tükîrsün alişır (kaynanam gibi başladın da deme ha kız) valla bebegin sağlığı için diyorum
(3,738 puan) tarafından
Kuzum benim kızdığım nokta istemiyo sevmiyor dememe rağmen 1000 defa demesi ben mama kullaniyorum zaten su veriyorum
tarafından
Dikkat et kuzum mamanın içindeki su bebeğin su ihtiyacını karşılamıyor kendi bebeğim bu yüzden ilaç kullanmak zorunda kaldı
0 oy
(165 puan) tarafından
Bunlar hep böyle ne kadar söylersen söyle yine bildiğini okur yine aynı şeyleri söyler sana tavsiyem boşver konuşsun dursun sen bildiğini okumaya devam et ama onlara sert konuşup ta aranızı kötü etme. Ben o kadar söyledim kızdım elinden aldım yok yok yok ben kötü oldum her yerde beni kötüledi durdu. Yapar yapar ben karışmıyorum ki birşey dediğimiz yok bir zararımız yok der sonra. Ama herşeye laf çocuğumun ahlakını da bozuyor ben yok diyorum o birşey olmaz diyip yaptırıyor çok yüz veriyor bu sefer çocukla arama giriyor onun yüznden çocuğuma kızıyorum ben kötü oluyorum. 
(3,738 puan) tarafından
Aynı durumu yaşıyorum çok zor
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Haklısın canım benimki de üstünü örtürmez .Ama suyu yinede arada ver bence iç organları için su önemli 
(3,738 puan) tarafından
Veriyorum kuzum ama tukuruyo icmiyo
(7,931 puan) tarafından
Hımmm enteresan, yine de her öğün sonrası ver derim canım

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 558 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Visalilal (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 312 göst.
14 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Veraaaa. (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 667 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,130 soru

23,689,557 cevap