Aksam yemek yedikten sonra bulasiklari toplamak o kadar cok ağırlık cokuyor ki uzerime bazen gözlerim doluyor masadan kalkarken simdi burayı kim toplayacak diye
bende her isi yaparim yap su camasir durmek yetlestirmk bekarligimdan beri hic sevmiyorum:)))
Bi an soruyu ben sordum sandım valla kiz bulasik makinasi olsun elde yikanmis olsun onlari yerlestirmek bana iskence gibi gelir. Okadar sevmiyorum ki. :/ bide kuruyan çamaşırları katlamak bi sure Katlamayu beklerim katlarim bu sefer yerlestirmek zoruma gider yani bilmiyorum boyle nolacak suan icim daraldi. Bulasik makinasındaki yikanmis bulasiklarla kurutmalikta asilu kurumuş camasirlar aklıma geldi suan. Bugun biter mi acep
Bulaşık makinasını boşaltmasını sewmiyorummmm çamaşırları asmayı sewmiyorummmm toz almayı sewmiyorummmm
Supurdukten sonra silmeyi hic sevmiyorum aslinda temizlik yapmayi hic sevmiyorum ben yemek yapmayi sevenlerdenim
Ütü sevmem bulaşık sevmem bulaşık makinesini boşaltmayı hiç sevmem çamaşır aşmayı sevmem süpürmeden zaten nefret ederim toz almak bana göre değil yemek yapmak eziyeeettt
Bulasiktan bska bisey degil
Bende bulaşıkları toplamaktan ve makinedekileri yerlerine dizmekten nefret ediyorum
TOZ ALMAK TOZ ALMAK TOZ ALMAK TOZ ALMAKKKK
404,021 soru
12,103,353 cevap
36,420 kullanıcı