Kizlar kaç gündür ev yas alanı gibi bilen bilir görümcem 16 yaşında cinlerle uğraşıyordu post açmıştım geven cuma evden kaçtı polisler yakaladı eve gitmek istemiyorum bana şiddet uyguluyorlar annem bana hakaret ediyor diye iftira atmış yetiştirme yurduna götürdüler kocam ve kaynım burdan istanbula gitti hanımefendi orda yakalandı onlarla gelmedi polisler direk yurda götürdü cumartesi günü iki ablası manisadan geldi onu eve getirmek için bugün gittiler zor bala getirdiler. Ve hanımefendi orda korona olmuş tasiyiciymjs kızım 8 aylık çöp korkuyorum ya. Yurtta psikiyatri gel.is demiş bunun psikolojisi yerinde değil. Haftasonu girdiği için gidip alamadılar cuma akşamından beri ordaydı. Bu 3 gün içinde turşu birbirine düşürmüş çocukları orgutleyip kaçalım diyormuş bi kızı tuvalette dövmüş. Ordakiler resmen ondan kurtulmak istemiş kısacası. Twitterdan biriyle konuşmuş adam 26 yaşında bir kere evlenmiş boşanmış. Ona sana kacicam falan demiş. Ona kaçmış ama adam gelme demiş yarı yolda bırakınca aileye iftira atmış bana hakaret ediyorlar diye. Anlayacağınız vallahi bu kız man yak. Ve gitmeden benden para istedi ped alicam diye bende 8 lira bozuk vardı verdim o parayla gitmiş otogara parasız pulsuz şoföre beni istanbula bırakır mısın demiş. Allahtan kaynanamgil kimse erkeklere giderken benden para aldığını demediler. Yoksa suçlu ben olacaktım. Herneyse getirler yeminle pişkinin onde gideni ben dedim gelecek babasının elini opecek özür dileyecek tam tersi önünden geçip gitti. Piskin gibi abisinin önünden geçip benim eve geldi diğer odama girdi duvar yumrukladı. Bende kaç gündür patladım resmen malum el kızıyım burda onların yanında konuşamadım pek. Aileme falanda anlatamadım sizle dertleseyim dedim. Çok uzun oldu bunun bi o kadarida var ama sizi sıkmayayım