0 oy
554 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (796 puan) tarafından
Kizlar kaç gündür ev yas alanı gibi bilen bilir görümcem 16 yaşında cinlerle uğraşıyordu post açmıştım geven cuma evden kaçtı polisler yakaladı eve gitmek istemiyorum bana şiddet uyguluyorlar annem bana hakaret ediyor diye iftira atmış yetiştirme yurduna götürdüler kocam ve kaynım burdan istanbula gitti hanımefendi orda yakalandı onlarla gelmedi polisler direk yurda götürdü cumartesi günü iki ablası manisadan geldi onu eve getirmek için bugün gittiler zor bala getirdiler. Ve hanımefendi orda korona olmuş tasiyiciymjs kızım 8 aylık çöp korkuyorum ya. Yurtta psikiyatri gel.is demiş bunun psikolojisi yerinde değil. Haftasonu girdiği için gidip alamadılar cuma akşamından beri ordaydı. Bu 3 gün içinde turşu birbirine düşürmüş çocukları orgutleyip kaçalım diyormuş bi kızı tuvalette dövmüş. Ordakiler resmen ondan kurtulmak istemiş kısacası. Twitterdan biriyle konuşmuş adam 26 yaşında bir kere evlenmiş boşanmış. Ona sana kacicam falan demiş. Ona kaçmış ama adam gelme demiş yarı yolda bırakınca aileye iftira atmış bana hakaret ediyorlar diye. Anlayacağınız vallahi bu kız man yak. Ve gitmeden benden para istedi ped alicam diye bende 8 lira bozuk vardı verdim o parayla gitmiş otogara parasız pulsuz şoföre beni istanbula bırakır mısın demiş. Allahtan kaynanamgil kimse erkeklere giderken benden para aldığını demediler. Yoksa suçlu ben olacaktım. Herneyse getirler yeminle pişkinin onde gideni ben dedim gelecek babasının elini opecek özür dileyecek tam tersi önünden geçip gitti. Piskin gibi abisinin önünden geçip benim eve geldi diğer odama girdi duvar yumrukladı. Bende kaç gündür patladım resmen malum el kızıyım burda onların yanında konuşamadım pek. Aileme falanda anlatamadım sizle dertleseyim dedim. Çok uzun oldu bunun bi o kadarida var ama sizi sıkmayayım 

10 Cevaplar

+1 oy
(468 puan) tarafından

Az önce neler okudum ben ya:woot:

(950 puan) tarafından
Muge anlilik olay okudun canm maalesef.o kız kendi başına biseyler açacak.anlasilan
(468 puan) tarafından
Aynen ya allah hidayet versin
(950 puan) tarafından
Amin inşallah canmm
(796 puan) tarafından
Diyo ki zaten yine kacicam diyor. Ama vallahi varya öğlene kadar yatardı bir iş yapmazdı herkese havlardı büyüklük taslar saygıya dair birşey yok kızda ailesine karşı. Kaçtı geldi babası gıkını çıkarmadı ama o hala da pişman değil
-Reklam-
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Belli ki normal değil yani bence psikolojik bı destek almasını sağlayın
(796 puan) tarafından
Anormalin önde gideni valla
0 oy
(29,166 puan) tarafından

Cinlerle uğraşan birinden normal insani haraketler beklenemez zaten

Siz onu tedavi ettirin.

(796 puan) tarafından
Bıraktı ama bi sefer uğraştıkları onu bırakmıyor galiba. Çünkü çok anormalce davranıyor kırklareli lüleburgazdayiz burdan 8 lirayla çıkmış evden düşün köyde oturuyoruz burdan ilçeye 6 lira geriye 2 lira kalıyor. Sence bu normal birinin aklımı
0 oy
(6,335 puan) tarafından
Gercekten pskolojik destege ihtiyaci war galiba 
(796 puan) tarafından
Kesinlikle var. Kollarını jiletlemis. Onun yüzünden ablalari kavga etti yeni. Asla ama asla azda olsa utanmamış yaptıklarından
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Herşeyi geçtim boşver o deliyi de . Çok dikkatli olum  madem taşıyıcı ve senin evinde hergun sirkeli şu veya normal deterjanlı şu ile kapı kolları ışık düğmeleri ne biliyim aklına gelen heryeri sil ayni havluyu kullanmayin yanina yaklasmayin allah krosun size bulasmasin 
(796 puan) tarafından
Almam ki eve söyledim ablalarıma. Artı evde 65 yaşında babaanne var. Zatenn geldi direk kolanyayla kapı kollarını sildim. Onlar alt katta oturuyor ordan kim geldiyse kolanya döktüm eline
0 oy
(322 puan) tarafından
Canim sana zararı dokunacak emin ol o yüzden eşinle Arabi çok çok iyi tut ondan uzak ol temas kurma heleki çocuğunu sakın ha yaklaştırma o daha melek hisediyor
(796 puan) tarafından
Asla konuşmam bir daha isim olmaz.
0 oy
(8,080 puan) tarafından

Nasıl yani üç harflilerle uğraşıyor :blink:

(796 puan) tarafından
Onların hocası olcam diyordu hani birisinin içine kaçınca çıkaran hocalar
0 oy
(12,275 puan) tarafından
Yazık sana valla onların içinde delirmesen iyidir Allah yardımcın olsun canım benim ne diyim bilemedim
(796 puan) tarafından
Vallahi bazen ben nereye düştüm diyorum az önce bile kavga vardı. Kaçan görümcem yuzunden ablalari kavga etti. Kızda zerre utanma yok kalkmış annesi babasının karşısına yine kacicam gibisinden konuşmuş susmuyor vallahi susmuyor kurban olsun ailesine ben bile bazen dovesim geliyor başka bir aile olsaydı paramparça etmişti ben böyle bir kız gormedim
0 oy
tarafından
Tövbe estağfurullah ben neler okudum Allah ım ya Rabbim 
(796 puan) tarafından
Bende neler yaşıyorum diyorum. Yaşı 16 ama aklı 46
0 oy
tarafından
Uzak dur uzak benim eski iş yerinde kızda dugrasiodu degisik degisik hallere gidiyordu ay tobe 
(796 puan) tarafından
Vallah buna da birşey olmuş kimseyi gözü görmüyor büyükmüş anneymjs babaymis

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 344 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde .SU. (5,406 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 417 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu