Büyük bir zevkle kovdum ağladı zırladı azıma ne geliyorsa 2 senelik birikmişi döktüm içimi. Komşular geldi alttan almam için susturmaya çalıştı. Eşim sadece izledi görümcem oglu nışanlisi toplanip gelmişler. Onlarada lafımı soktum. Kovdum özür dilediler kabul etmedim. Görümcem eşime ters ters baktı. Eşimin tek dediği büşra haklı kimse kusura bakmasın. Kime sorup geldiniz 3 aydır nerdesiniz dedi
Kapıyı suratlarina kapattım. O an sinirlerim bozuldu ağladım. Eşim kahve yaptı gel kahvemizi icelim bosver gereksiz insanları dedi evimize kimse gelemez dedi gelene gidene sen karar verirsin dedi
Sonuna kadar hak ettiler ohhhhhh iyi yapmissin ellerine sağlık.
Bilemem neler yaşandı aranızda kaynanayla ancak ne olursa olsun onu rabbime havale etmek daha mantıklı olurdu bence tamam çok ağır bu senin için evladın ölmüşken onların edepsizlik etmesi dayanılır gibi değil evet ancak nedense ben Biran kendimi koydum oğlunun yerine karısına gel kahve içelim demesi hele ayyy yarabbim Allah evladın da hayırlısını versin 3 tene oğlum var bilmiyorum nasıl olurlar ancak bana böyle yapsa kahrımdan ölürüm
Niyet ettim allah rızası için bana da senin koca gibi koca vermeye
Aferin kız ağzına sağlık senin de kocanın da
1,491,951 soru
24,378,872 cevap
348,550 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın