0 oy
734 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim sürekli telefonumu kurcaliyor ya bana güvensizmi desem güvenir evin içinde telefonumu saklayip duruyorum burda bazi sorular soruluyor sohbet yeri deilde geleikle alakali alanda sapuk supuk bazi gecen okumuş bana dior o kadinlar ne yazmiş öyle die bende her girişime çikiş yapip duruyorum e gebeyim bu programla ilk oglumuda takip ettim 2.yide takip ediyorum silemiyorumda nie byle yapiyor bu adam ??

3 Cevaplar

0 oy
(64,770 puan) tarafından
esine sordun mu
(64,770 puan) tarafından
dediğin post kapandi sanırım. goremedim.
kiskancsa ona gore davran sende.baska sohbeti olmayan hamile takip porgrami indir
tarafından
Yok kapanmadi bazi adminler mi.ne oluyor su yuksek puanlilar falanda yorum yaptilar hep üzerine alinma
tarafından
Cahilimde bebegim bi taraftan soru soruyorum tecrubeli annelere nie kapatayim canim
(64,770 puan) tarafından
ben neden üzerime.alinayim verdigin cevaplara baktim goremedim.postu o yuzden sordum. esin bu sohbet kismina girmeyi nerddn biliyor
tarafından
He ben yeni hesap açtimda o yüzden gorememisin o posttan sonra kor deilki okumasida var bu nie surekli burda die bakmiş:))
-Reklam-
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Buradaki muhabbet sarmış olabilir eşini:-)
tarafından
Olabilir sizi sardigi gibi hahahhah :)))
(1,165 puan) tarafından
Ya kusura bakmayın yanlış anlamadiniz inşallah değil mi? Tamamen espiri mahiyetinde söyledim.
tarafından
Bende espirine karsilik verdim önemli deil tesekkurler:)
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Sende onunkine bak kişi kendinden bilir işi diye bilaf var. Kendi bi halt karıstırıyor olmasın
tarafından
Kurcaliyorum hatta isdiyorum ver die veriyor bsy yok gece saklida baktim bi ara yok ilahiler dinleniyor videolara bakiliyor komik oyle
(1,170 puan) tarafından
Hm iyi ozamn canm
tarafından
Hi hi evet

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 632 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 340 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (4,317 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 466 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 434 göst.
23 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,893 soru

24,624,842 cevap

364,772 kullanıcı

...